luni, 28 iunie 2010

Presa! Asculta comanda la mine: Mucles, sau o mierliti! sau Cine n-aude, nu vede si tace...


Motto: "Degeaba 99,999...9 dintre romani spun ca 62 de talk-showuri anti noi sunt hiper-majoritare fata de 3 pro-noi. Dac-am spus ca e invers, e invers" (din gandirea inteleapta a lui Zeus&Boc% Co)


marți, 11 mai 2010
Cand aud de pensionari si de bugetari scot pistolul...amputarilor. Dar, mai bine dati-le cianura, nu-i chinuiti

(Parafraza dupa Goebels cred, care spus "Cand aud de cultura imi vine sa scot pistolul")




Joi, cu cateva ore inainte ca presedintele a tot ce misca-n tara asta - Parlamentului, Guvernului, SRI-ului, SPP-ului, SIE, DIE si alte "ie" - sa anunte condamnarea la moarte a 70% dintre pensionari (cei cu pensii de sub 700-800 lei) si la foame, mizerie, disperare, sinucidere, peste un milion de bugetari (poate ca ceilalti vreo 500.000 au salarii ce pot suporta o amputare de 25%), am scris exact sau aproape exact ce se va intampla.
Si, nu pot fi banuit ca, daca nu i-a spus lui Boc si ministrilor (cel putin asa a declarat joi seara Seitan, ca habar n-avea de masurile de amputare anuntate de Geniul distrugerii Romaniei care le-a negociat singur cu FMI iar pe cei din guvern i-a scos din sala), inainte se apara pe sticla cu morga de inmormantare adecvata de fapt anunturilor pe care le-a facut, dar cu gura plina de minciuni, ca de obicei, Basescu m-ar fi sunat pe mine sa-mi spuna ce si cum.
Deci, economiile la buget se vor face prin condamnarea la moarte a pensionarilor din lipsa banilor pentru mancare si medicamente, prin amputarea in stil comunist a tuturor salariilor bugetarilor cu 25%, iar la toamna, tineti minte, va urma majorarea TVA, a cotei unice, si introducerea taxei pe respiratie, taxei pe somn, taxei pe cine stie ce mai inventeaza Basescu. Ca doar nu crede cineva in tara asta ca Boc sau vreun ministru au vreun amestec in administrarea tarii. El decide, el negociaza cu sine in fata oglinzii, el aproba, el anunta, el ia masurile, el urmarerste aplicarea lor, el e-n tot si in toate, mai abitir ca PCR-ul.
Vom ajunge sa cantam, precum detinutii din lagarele de concentrare "Die Gedanken sind frei" (Gandurile sunt libere), ca in rest nu va mai fi liber nimic, totul va fi taxat, impozitat, amendat, interzis, prohibit, iar Jupanul va pune benere mari (tot ca in lagarele de concentrare) pe care va scrie "Arbeit macht frei" (Munca te elibereaza), dar care trebuie intelese astfel, in primul rand de catre pensionari: "Moartea te elibereaza".
Am avut dreptate in ce priveste taxele si impozitele? (Se poate verifica pe blog ca asa am spus).

Iata ca de fapt, nici imaginatia mea n-a putut merge atat de departe: Nici gandurile nu mai sunt libere. Asa decis-a Zarahustra, recte presedintele Basescu, desigur nu cu mana proprie - asa cum face de obicei - ci cu cea a CSAT-ului. Si, probabil, daca in acest moment, se asculta, asa cum se spune, doar telefoanele ziaristilor, in curand ascultarea se va extinde, se vor monta probabil "mijloace de ascultare" in casele tuturor nu numai a ziaristilor, iar urmatorul pas ar fi obligarea cetatenilor care spun ceva ce nu convine puterii sa se prezinte la Laboratoarele psihice unde sa li se aplice electrozii cu care sa li se citeasca gandurile. Pare SF? Poate fi. Dar, fara exagerarile intentionat voite, in alta gama, ar fi posibil niste masuri inimaginabile.
Probabil insa ca nu se va ajunge pana acolo pentru ca inca, suntem tara membra NATO si UE. Iar in tarile ce alcatuiesc aceste structuri, o prevedere precum cea trecuta in Strategia de aparare si trimisa de CSAT Parlamentului - prevedere ce include mass media in ranadul vulnerabilitatilor la adresa sigurantei nationale - nu se poate strecura nici macar din greseala. Iar daca totusi, printr-o eroare de redactare, ar ajunge, toti membrii CSAT, inclusiv presedintele tarii, si-ar da demisia. Amintiti-va ca presedintele Germaniei, Horst Köler, si-a dat demisia in urma cu circa o luna, pentru niste afirmatii nevinovate, conform carora tara sa trimite militari in trupele NATO din interese economice, sau si din interese economice.
Zic, probabil, pentru ca nu se va ajunge sa se voteze asa ceva in Parlamentul nostru. Iar daca se va ajunge, "zumzaitul de vuvuzea" se se aude deja in cancelariile occidentale pe aceasta tema se va transforma in sunet strident de alarma, apoi in sunet de uragan. Iar Parlamentul European, la cererea tarilor cu adevarat democratice, ar putea vota masuri care nu ii vor lovi pe cei de la putere, ci pe cei loviti acum numai din interior, masuri care sa spuna, direct sau indirect, nu meritati calitatea de membru, iesiti un timp si revizuiti-va pozitia.

Niciun comentariu: