vineri, 4 iunie 2010

"Huiduiti si strigati, ca noi furam in continuare" sau "Teroristii de pensionari si bugetari sa-si tina gura"



Aceasta este raspunsul guvernului la strigatele de agonie ale celor o teime de romani


Degeaba isi urla disperarea si groaza de ziua de maine aproape o treime dintre romani - peste 5 milioane de pensionari cu peste un milion de bugetari fac aproape atata -, degeaba striga in cor economisiti romani dar mai ales strini "Nu taiati veniturile in perioada de criza", ca Zeus sie una si buna: "Taiati pensiile! Taiati salariie!"
Dupa ce i-a facut pe pensionari si pe bugetari "cancerul economiei", iar la Boc i-a dat ordin sa-i faca si "teroristi" invocand art. 53 din Constitutie, Zeus s-a retras in spatele sutelor de sepepisti si nu mai vrea cu nici un chip "baie de multime", cu toate ca acum, in cel mai bun caz, ar avea parte de o "baie" de scuipat, huiduieli si indicari de directia pe care vrea nu vrea, o va urma cat de curand, "Jos".
Dar, strigatele nu ajung pana la el. Huiduielile ce au cuprins inreaga tara nu-l ating si de fapt nici nu-l intereseaza, pentru ca el e Zeus. In infatuarea, nesimtirea, inconstienta lui si a pedeleilor pe care ii pastoreste, ei se cred de-asupra tuturor romanilor, ei sunt arieni, ei sunt "cei alesi", numai ei pot conduce tara - asta e drept, cu adenda: "la dezastru total" -, ceilalti 14-15 milioane de romani sunt niste|"rame", niste "taratoare" la care nu merita nici macar sa te uiti, secum sa-i iei in seama. Ei se conduc si conduc cu mana puna la umar bagata in banii publici, iar la semnalele mass media, raspund invariabil "Nolli me tangere".
Dupa ce a declarat ieri una din "goarnele" lui Zeus - "goarnele" number one sunt Boc si Elena Udrea dar, pentru treburi murdare mai usoare are altele, de rezerva, printre care e si Ioan Oltean. El este unul din cei tot mai putinii "adoratoridebasescu", cei care daca Zeus ar iesi in pielea goala in public, ar spune ca ceilalti nu inteleg nimic, ca Zeus este imbracat in cel mai autentic constum Armani. Ma intreb asa, de pamplezir, oare dupa ce Zaues si Boc vor fi acuzati si judecati de subminarea economiei nationale, genocid si deturnarea banului public (Caci vor fi, nu? Daca nu, atunci nu mai avem partide de Opozitie, nu mai avem democratie, nu mai avem nimic), vor cobori in goana portretul "Tatucului Zeus" atarnat de-asupra patului din dormitor in loc de icoane? si se vor declara democrati convinsi, liberali sau social-democrati din tata-n fiu?
Si as mai avea o propunere logica, daca tot a invocat "Piticul-pocait", - apropos, la mitingul de protest din Satu Mare ce a avut loc joi, 3 iunie si la care, desi ploua destul de tare, au participat peste 1.000 de bugetari, pensionari, politisti si angajati din sectorul privat, cele mai reusite "strigari" au fost: "Basescu, Basescu/Ia-ti Piticul si te du" si "Unu' mic si unul Chior/Si-au batut joc de popor" - articolul 53 din Constitutie, acesta trebuie invocat in timpul campaniilor electorale, cel putin o generatie de acum inainte. Iar politistii sa poat lua in custodie pe loc si fara mandat, in aceasta perioada, pe toti cei ce cumpara alegator, fie ca sunt membri de rand ai unui partid, fie parlamentarisi apopi sa fie judecati in procedura de urgenta, conform art.53.
As vrea sa adresez acum un apel catre pedelistii cu frica lui Dumnezeu si cu bun simt - desi putini, sunt convins ca exista -, care mai au curajul sa gandeasca si care vor sa-si poata privi in ochi alegatorii: Votati la asumarea raspunderii sau/si la motiunile de cenzura, impotriva guvernului Basescu via Boc!
Caci romanii s-au pronuntat in aceste zile atunci cand au strigat: Quousque tandem abutere, Zeus, patientia nostra?

Niciun comentariu: