luni, 7 iunie 2010

Astia mint si cand spun adevarul sau Teriminator-ii pensionarilor si bugetarilor nu voteaza motiunile de cenzura


Teama de a ramane fara "ciolanul" pe care mai este oarece urme de carne si de maduva in urma motiunilor de cenzura pe care le-au anuntat PSD+PC si PNL, ba chiar de a ajunge mai devreme - ca mai tarziu, adica dupa alegerile fie anticipate fie la termen, sper sa ajunga toti, incepand cu Zeus si terminand cu ultimul ministru care a votat si/sau semnat proiectele de lege cu taierea pensiilor si salariilor - sa ocupe celulele despre care vorbea subofiterul protestatar de la un penitenciar care a aparut pe toate posturile TV, tama zic, i-a isterizat pe pedelei.
Groaza lor a crescut exponential dupa ce doi parlamentari au parasit PDL-ul si au trecut la PSD, altii 10 au anunat ca urmeaza sa treaca la PSD sau PNL sau sa ramana independenti, iar altii au anuntat ca raman in PDL pana cand vor fi dati afara, dar pana atunci, voteaza motiunile. Groaza s-a transformat in teroare imediat ce Zeus i-a amenintat cu trecerea in Opozitie.
Crezand ca poate amagi pe cineva - nici cei din propriul partid nu au crezut -, Zeus l-a pus pe "trompeta" Ioan Oltean sa anun\e remanieri de guvern, daca ai lui voteaza impotriva motiunii. Deci, un alt exemplu ca mint si atunci cand spun adevarul.
Apoi, tot din disperare, au crezut ca-i pot amgi pe cei "independenti" promitandu-le posturi in guvern si in teritoriu, tot daca voteaza impotriva motiunilor. Alt exemplu ca mint chiar atunci cand spun adevarul. N-o sa le dea posturi nici in guvern nici in teritoriu pentru ca si asa "concureaza" prea multi pedelisti pe cele cateva posuti ce ar putea si atribuite independen\ilor, iar Piticul-pocait si Zeus nu mai au nici un cuvant de spus nici in guvern si nici in teritoriu, pentru ca nimeni nu-i mai asculta.
Dar, intre pedelei sunt, si nu putini, oameni care au curaj sa gandeasca nu doar sa dea din cap a aprobare si sa spuna "Am inteles sa traiti!", oameni de bun simt care stiu c[ daca voteaz[ impotriva motiunilor, la intoarcerea in colegiile in care au fost votati pentru orice alt motiv decat acela de a deveni "terminator-ii" bugetarilor si pensionarilor, sunt termitati ei, cel putin ca oameni politici.
Cei ce i-au votat s-au lasat inselati de mincinile pe care Zeus&Boc&Co. le rostesc atat de firesc de parca ar spune adevarul - dar ei mint chiar si atunci cand, foarte rar, mai spun cate un adevar - si au pus stampila pe sigla PDL iar apoi pe numele "Traian Basescu". Nume de ocara ce va ramane in istorie ca "demolatorul" democratiei, cel ce a dus tara la faliment, cel ce a condamnat la moarte milioane de pensionari, la sinucidere - Doamne fere;te! - sau la plecarea din tara a mii, zeci de mii de bugetari, cel care a facut tara de rusine la toate forurile europene si mondiale, ajutat din plin de Piticul-pocait. ~ntr-un cuvant, va ramana in istorie ca cel ce a fost mai rau decat un dictator comunist, fascist, sandinist sau musulman, mai rau decat si-au putut inchipui chiar adulatoriidebasescu si iubitoriidebasescu, dintre care multi acum, cand li s-au deschis ochii, regreta si-si cer iertare de la prietenii si cunoscutii care i-au avertizat ce va urma, desi nici acestia nu au putut merge chiar atat de departe cu imaginatia.
Dac[ nu trece motiunea, va urma un adevarat genocid in randul pensionarilor prin infometare sau/si privarea de medicamente. Zeus &Boc&Co, numesc cu cinism aceasta masura "restructurarea" pensionarilor cu 15%, caci cam atatia vor muri daca se vor aplica aceste masuri.
Daca nu trece motiunea, peste 150.000 de familii de bugetari vor fi aruncate in pragul disperarii si al saraciei. Sa fie clar, este nevoie de o restructurare masiva in sectorul bugetar, dar numai daca ea este dublata instantaneu de masuri de reigorare a productiei, de reconversie profesionala si de masuri de protectie temporara a acestora, altfel si in acest sector se poate vorbi despre genocid, chiar daca nu de aceleasi proportii ca in cazul pensionarilor.
Parlamentarii pedelisti care vor vota impotriva motiunilor sa nu uite ca-si condamna la moarte parintii, bunicii, vecinii, cunoscutii, iar asa ceva nu se iarta si nu se uita. Daca au mai ramas 2-3 dintre dansii care repeta precum trompetele - Boc, Udrea, Oltean, etc - afirmatiile lui Zeus cum ca taierile sunt singura solutie - iar mint cand spun adevarul: singura solutie ce nu trebuie aplicata - desi sunt multe altele, le plang de mila. Dar, cei ce vor vota impotriva motiunilor sa-si aduca aminte de Procesul de la Nürnberg: cei ce s-au scuzat spunand ca au actionat la ordin au fost condamnati la fel cu cei ce au dat ordinele.
La final, iata mesajul meu pentru pensionari si bugetari:

Buna tara, rea croiala
Mama ei de randuiala.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.

Vin ai nostri, pleaca ai nostri
Noi râmînem tot ca prosti.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.

Bat-o vina, bat-o strechea
Trage-aicea cu urechea.
Mai romane, om sarac
Iara ti-au venit de hac.

Ne promit marea cu sarea
Si conduc aiurea tara.
Opozanti si potentati
V-ati batut iar joc de frati.

Buna tara, rea croiala
Mama ei de randuiala.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.

Vin ai nostri, pleaca ai nostri
Noi râmînem tot ca prostii.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.

Politrucii-si fac concedii
Pe la Cannes, Hawai, ca regii
Pensionarii, pedagogii
Au ajuns precum milogii.

Venetici fac pretul painii
Iar la cozi stam noi, romanii
Muncitorii n-au salarii,
Curvele pupa dolarii.

Buna tara, rea croiala
Mama ei de randuiala.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.

Vin ai nostri, pleaca ai nostri
Noi râmînem tot ca prosti.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.

Romania-i de vanzare
Cu uzini, crese, hotare.
Spagile au zornait,
Algoritmu-i multumit.

Dumnezeu dac-ar veni
Prim-ministru intr-o zi
L-am manji si i-am gasi
Cazier la SRI.

Buna tara, rea croiala
Mama ei de randuiala.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.

Vin ai nostri, pleaca ai nostri
Noi râmînem tot ca prosti.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la totï.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!