joi, 26 noiembrie 2009

Inapoiamergatorulluiceausescu=Basescu vrea si fie presedinte pe viata


In pofida masivului turism electoral practicat fara frica - normal, doar ministru de Interne, chiar demis, este Blaga -, furand startul atunci cand Zeus si-a pus moaca de speriat copiii pe afisul cu referendumul influentand astfel votul, precum si avand presedinti si loctiitori ai sectiilor de votare membri sau simpatizanti numiti prin "tragere la sorti" de prefecti, fara a se tine seama de propunerile primarilor, pdl a reusit sa-l salte pe Zeus cu numai 1,2% peste Mircea Geoana. Rezultat excelent! Tot atata si in turul doi!
Acum, Zeus, amenintat din ambele parti - dinspre pdl ca daca nu ajunge presedinte va fi, in cel mai bun caz, un simplu membru (blaga a spus, intr-un cerc de cunoscuti dar in asa fel incat sa se auda-n toata tara, ca daca Basescu nu ajunge presesinte de tara iar el presedinte de partid, impreuna cu Videanu si cu altii pe care nu i-a numit, trece la psd), iar dinspre cealalta parte de majoritatea psd+pc+pnl+udmr+minoritati altele decat cea maghiara - "Cel mai iubit fiu al poporului", Inapoiamergatorulluiceausescu, "Clonaluihitler", arata ca un om fara busola, un orba care a ajuns in mijlocul unei batai si da cu mainile in toate partile, doar-doar o lovi pe cineva.
Tema lui favorita este referendumul, in situatia in care, pnl are de vreun an in Parlament un proiect de lege de reducerea numarului parlamentarilor si in care UE ne-a spus clar ca daca in 2014 nu avem Parlament bicameral si impartire pe regiuni si nu pe judete, nu mai primim nici un euro (deci e clar: il intereseaza poporul si soarta tarii - adica, pentru unii cu creierele mai spalate, nu-l intereseaza ca nu vom primi bani europeni - ca pe mine soarta stelei Tau Ceti), iar cea de-a doua tema favorita este Iliescu.
Ia sa vedem cum stam aici: in 2007, la un post tv, cu gura proprie si personala, Basescu spunea ca-l respecta foarte tare pe Iliescu, ca acesta a fost un foarte bun presedinte si ca nimeni nu-l popate acuza pentru mineriade; deci, cand a mintit, atunci sau acum? In plus, Hrebenciuc a fost achitat definitiv in toate dosarele fabricate de Zeus (nu spun ca este nevinovat), Vanghelie a ajuns la apogeul carierei si nu are nici o sansa sa urce - vezi ce spun conducatorii psd -, si asa mai departe.
Ia sa vedem ce se ascunde sub pulpana lui basescu (dosarul flota, casa din Mihaileanu, sunt doar cele mai importante dosare penale care vor continua chiar daca ar mai sta 5 ani la Cotroceni - dar el nu vrea 5 ani, vrea pe viata, asa cum de altfel a si spus-o -, ca sa nu mai adaugam apartament de peste 800.000 euro dintr-un salariu de notar de la tara al fiicei cele mari, bani, masini si sume astronomice cheltuite in campania pentru europarlamentare de fiica cea mica, trafic de arme si amenintari cu moartea la fratele sau, etc, etc, etc ): Ridzi, cercetata penal, Udrea, cercetata penal, Videanu, condamnat definitiv si obligat sa restituie ce-a furat de la Primaria capitalei, etc.
Deci, cine are mai multi "scheleti" in dulap?

Votand acum cu marinarul
Ani multi iti vei plange-amarul:
Votand cu Base-n turul doi
5 cincinale vei trai-n necazuri si nevoi;
Votand Basescu votezi Udrea, Ridzi, sau Videanu,
Votezi saracie, somaj, lipsuri, chiar de la anu'.

marți, 17 noiembrie 2009

Avem de ales intre domocratie - oricare alt candidat - si dictatura = Basescu = Ceausescu


Ceea ce se vorbea chiar din 2005 s-a adeverit cel putin partial. Atunci, cativa romani mai bine informati, spuneau ca Inapoiamergatoruluiceausescu = Basescu = Ceausescu a avut un rol important in organizarea rapirii ziaristilor pentru ca el sa apara ca "Salvatore de la Patria". Cartea "Pradarea Romaniei" da numai cateva indicii despre implicarea panan-n gat in rapre a cel ce urma sa devina dictatorul basescu.
In plus, desigur nimeni nu este atat de naiv sa creada ca este intamplator, a aparut si cartea ziaristului de la Reuters, intitulata "Basescu shame of Romania" (Basescu, rusinea Romaniei). Singura diferenta intre cele doua carti este aceea ca cea a lui Nastasiu si Gaetan vorbeste despre relatii mafiote ale lui basescu din ultimii 5 ani, iar cealalta, de actele sale de coruptie din anii in care a fost ministru.
Dar, ceea ce urla el, Debasescuadulatorii si Debasescuiubitorii, si anume ca PSD-ul, Geoana, IIiescu sau altii, s-ar afla in spatele acestor carti-bomba, este aberant. Eu sunt convins ca in spatele cartilor se afla cercuri americane foarte inalte care transmit astfel un semnal celor ce pot - si o vor face - sa aiba un rol decisiv in calculul rezultatelor. Tradus foarte simplu: nu-l mai vrem pe asta, actionati. Si, daca este adevarat ceea ce mai mult se banuieste decta se site, ca si Putin si-ar fi dat binecuvantarea in acelasi sens in discutiile sale cu Obama, atunci mesajul este si mai de inteles.
Cei ce vor vota trebuie sa faca un exeritiu de rationament foarte simplu: daca in primii 5 ani de mandat - cand stia ca trebuie sa se faca placut alegatorului sa-l mai aleaga odata - s-a purtat atat de dictatorial, s-a crezut Dumnezeu pe pamant (iarta-mi Doamne luarea numelui Tau in desert!), si-a batut joc de toata lumea, a creat scandal si haos, n-a avut respect pentru nimeni - cum credeti ca se va purta in urmatorii 5 ani la capatul carora stie - chiar daca ar incerca sa schimbe Constitutia si legea alegerilor, ceea ce nu ar reusi in orice configuratie a Parlamentului - ca nu va mai fi ales. Si ca argumente de cum ar arata comportamentul sau daca - Doamne fereste! - ar fi reales, sa-si aduca aminte cum a spus cu cateva zile in urma ca va desfiinta Parlamentul, ca va "pune la punct" mass media (adica ne vom intoarce la un singur post TV si la un singur ziar) si ca se va razbuna crunt (a spus ca cei care-l ataca acum vor "plati factura; clar, nu?) pe toti cei ce nu sunt de acord cu el.
Asta vreti? Vreti un fals Dumnezeu pe pamant, un dictator fara credinta in Dumnezeu, fara scrupule, fara respect fata de popor, fara nimic sfant, sau vreti democratie? Alegeti!
O singura stampila "VOTAT" la locul ei/Si scapam de basescu=ceausescu si pedelei.

luni, 16 noiembrie 2009

A inceput numaratoarea inversa pentru Inapoiamergatorulluiceausescu


Mai sunt cateva zile pana la primul tur de scrutin - ca vor fi doua tururi, e clar pentru toata lumea - iar pentru dictatorul basescu, Inapoiamergatoruluiceausescu, a inceput numaratoarea inversa. Ideal ar fi - si ar fi perfect realizabil dacu milioanele de tineri care posteaza pe comentarii si pe bloguri ar iesi la vot - daca el n-ar mai intra an turul doi. De acolo inainte, am fi siguri ca Romania a ajuns pe drumul democratiei, a normalitatii.
Dupa confruntarea cu Atonescu nu cred ca mai existra roman sa nu fi inteles diferenta ca de la cer la pamant dintre un marinar si un intelectual. Iar gestul pe care l-a negat a doua zi, de a "lovi" (asa a crezut el) cu drama ce i s-a intamplat lui Antonescu cu prima sotie, a putut convinge pe toata lumea ca este un om fara scrupule, fara mama, fara Dumnezeu, fara tara. Pentru el exista numai el, el la puterea "n", familia sa si cei ce fac bani sub obladuirea sa si mai ales, pentru el.
Si ar trebui sa luam aminte atunci cand vom pune stampila "VOTAT", ca este decis sa instaureze dictatura, sa-si distruga adversarii, sa aduca Romania la sapa de piatra - de lemn a dus-o in cei 5 ani cat a condus-o - , sa distruga si putinul care a mai ramas functional in tara noastra.
Tineri! Iesiti la vot in 22 noiembrie si in 6 decembrie, pentru ca, in primul rand, este viitorul vostru in joc; sunt in joc locurile voastra de munca, idealurile voastre de realizare in viata, este in joc soarta voastra. Si puteti sa va pregatiti un viitor cu un simplu gest: puneti stampila "VOTAT" pe oricare casuta de pe buletinul de vot cu exceptia celei cu numarul 4. Votati cu cine credeti ca merita, iar daca credeti ca nu merita nici unul, votati cu oricare alt candidat decat basescu.
Zece, noua, opt, sapte, sasa......Basescu pleaca acasa (sau pe mare, asa cum a spus). Cinci, patru, trei, doi, unu, zero....sa scapam de El Marinero.

duminică, 8 noiembrie 2009

Basescu demonstreaza ca este Inapoiamergatorulluiceausescu si ca vrea sa ne duca in Coreea de Nord



In urma cu cateva luni, am postat pe acest blog mai multe materiale in care il numeam - si il numesc in continuare - pe presedintele ahtiat de Putere, pe presedintele care vrea sa ne duca in Coreea de Nord nu catre Vest, Inapoiamergatoruluiceausescu.
Am fost injurat de unii pentru acest "nume", altii au incercat sa ma lamureasca in fel si chip ca nu e asa, ca sunt prea virulent, ca sunt chiar dur in materialele postate pe blog, despre care unii nu inteleg (nu pot sa inteleaga, avand creierul spalat si cu circumvolutiuni cate clasele la tren) ca nu au nimic de-a face cu meseria de jurnalist, ca ajuns in fata calculatorului pentru a scrie un material pentru ziar, uit cu totul de simpatii si antipatii (cu exceptia cazurilor in care este vorba derspre materiale publicitare platite, in care iti place sau nu, trebuie sa lauzi clientul pentru ca el plateste spatiul respectiv) si incerc sa fiu, pa cat posibil, obiectiv.
Vizita Geniului din Carpati Reoaded, Cel mai iubit Fiu al popoprului Reoaded, la Timisoara a fost insa elocventa. Q.E.D. (Quod erat demontrandum) din plin. Oamenii au fost adusi la miile la miting, au facut repetii de ovationari si "gimnastica" pancartelor si asa mai departe.
Pentru cei tineri care - spre norocul lor - n-au prins sau nu-si amintesc cum era inainte de '89, iata in cateva randuri, in paralel cu ceea ce, toata mass media centrala a scris si a aratat ca s-a intamplat la Timisoara:
Participarea la mitinguri era obligatorie pentru toti angajatii la stat (toti eram angajati la stat); la Timisoara, sute de autocare i-au adus pe oamenii momiti cu locuri de casa pe care li le vor da primarii la ordinul lui Basescu (rromii), cu bani sau cu o masa si bautura pentru altii. Inainte cu cateva ore de sosirea lui Ceausescu, toata lumea era pe locurile stabilite; Idem la Timisoara. Inainte cu o ora-doua de venirea lui Ceausescu incepeau repetitiile: "manipularea" tablitelor pe care, dupa cum le intorceai, se citea fie "Ceausescu si poporul", fie "Ceausescu - pace", fie alte texte, plus strigarea lozincilor; la Timisoara la fel. In timpul mitingului, "agitatorii" strigau lozincile iar activistii de partid isi urmareau subordonatii daca si cat de tare si de convinsi striga (daca nu o faceau cum trebuie, urmau represaliile); la Timisoara, exact la fel. Si atunci, voi cei ce nu ati trait iadul comunist sau nu va amintiti de el, spuneti-mi care este diferenta? Uitati-va in jur la alte tari membre UE sau nu: unde se mai intampla asa ceva?
Iar daca ramane Basescu, nu se va limita doar la mitinguri dupa tipicul Ceausescu; va urma dizolvarea Parlamentului (si inlocuirea cu un fel de Mare Adunare Nationala compsa din oameni desemnati de el si de pdl), apoi interzicerea ziarelor si televiziunilor care nu il lauda, apoi reactivarea Securitatii ca Politie politica (desi ofiterii de acum nu mai sunt indoctrinatii de dinainte de '89, sunt in majoritate tineri si deschisi la minte) si alte masuri menite a taia de la radacina drepturile castigate cu sangele a peste 1.000 de oameni in decembrie '89.
Asta vreti? Daca nu, indiferent ca va amintiti ce a fost inainte de '89 sau nu, iesiti la vor in ambele tururi de scrutin si alegeti-l pe cel care credeti ca va fi un presedinte addevarat, democrat, care ne va reda onoarea, care ne va reda increderea in noi insine. Atat. Iesiti la vot in numar cat mai mare pentru ca numai cu votul vostru putem scapa tara de la dezastrul in care ne-a adus Basescu, numai cu votul vostru putem redeveni ceea ce merita sa fim: o natiune respectata in lume, un popor care respecta pe toate lumea si este respectat.

miercuri, 4 noiembrie 2009

Tineri! Iesiti la vot si alegeti pe cine vreti, mai putin pe Inapioamergatoruluiceausescu-Dictatorulbasescu



(aceasta este prima pagina a site-ului-clona al celui lui Basescu:www.traianbasescu.org pe care oamenii lui incearca de zile intregi sa-l stearga deoarece, din pacate, desi a fost gandit ca parodie, contine numai adevarul)


Se inmultesc postarile multimii de laudatori-mercenari ai Dictatoruluibasescu dar si al foarte putinilor Adulatorilordebasescu pe site-uri, comentarii ale ziarelor centrale dar si ale Informatiei Zilei. Daca in cazul celor reprezentand peste 70% din alegatorii anti-basescu se observa o diversitate de limbaj si indemn - in functie de candidatul cu care tin, Geoana, Antonescu, Basescu, Vadim sau Radu Cernea - la a le vota "alesul", la cei cu ochii injectati de portocaliu si cu creierul spalat se observa o unitate-n "cuget si simtiri". Dar mai ales, una de limbaj. Semn ca acestora, dupa ce li s-a spalat bine creierul, li s-a imprimat in putinele circumvolutiuni pe care le poseda acelasi mesaj pe care il retransmit dupa cum se pricep, cu mici diferente de limbaj - nici unul nu pare a avea mai multe clase si clasa decat are idolul lor, adica doua plus vagon restaurant -, dar cu aceeasi ura viscerala pentru tot ceea ce inseamna democratie. Iar democratia incepe de la toleranta fata de opiniile aproapelui tau.
Tineri! Iesiti la vot in 22 noiembrie si in 6 decembrie - ambele tururi sunt la fel de importante - nu va multumiti sa va exprimati opiniile firesti, scarba si revolta fata de cel ce ne-a adus in pragul falimentului iar acum vrea sa ne cufunde si intr-o noapte a dictaturii, Inapoiamergatoruluiceausescu - si votati cu cine credeti ca va reprezinta, mai putin cu Basescu. Sunteti, daca va adunati bine, peste cateva milioane. Si puteti schimba soarta tarii - a voastra de fapt - indiferent cu cine votati, mai putin cu Basescu, chiar daca nu va deveni presedinte preferatul vostru.
Pentru ca, nici unul dintre ceilalti candidati nu reprezinta pentru Romania un pericol mai mare decat Basescu-Ebola. Nici unul nu ne va face de ras in ochii lumii si ai Europei - asa cum ne-a facut Marinarul. Nici unuia nu i se va intoarce spatele de catre Cancelarul Germaniei - asa cum a facut-o de doua ori Angela Merkel cu Basescu. Nici unuia nu i se va transmite, timp de peste un an, ca presedintele Obama nu are timp sa-l primeasca, in timp ce seful SUA, in aceasta perioada, a primit zeci de sefi de stat si de guverne, inclusiv sefi de triburi africane. Nici unul nu se va deplasa in patru labe prin Parlamentul European, printre sefi de stat si de guverne, in speranta ca doar-doar se va indura cineva de el si-i va intinde mana. Nici unul nu are intentia de a dizolva ambele camere ale Parlamentului Rom]niei, pentru a reinfiinta apoi o Mare Adunare Nationala compusa numai din membri PDL. Nici unul nu ii va semana.
Iesiti la vot si pregatiti-va un viitor cu adevarat european, nu unul nord-coreean, asa cum il anunta clar si raspicat, Basescu!

marți, 3 noiembrie 2009

Mai vreti argumente?









Gasiti mult, mult, mult mai multe pe www.traianbasescu.org

luni, 2 noiembrie 2009

Masinaria de dezinformare a lui Iosif Visarionovici Stalin-Basescu-Ceausescu functioneaza la turatie maxima



Comentariile de pe cotidiane sunt pline de activistii lui Inapoiamergatorulluiceausescu. Pietele sunt pline de activistii lui, posturile TV ale "nemogulilor", - vezi B1 - sunt pline de activistii care se intrec in a-l preamari in speranta ca poate, poate, vor convinge inca un roman sa-l voteze.
In comentariile de pe ziare si in piete, pe strada si acolo unde se intalnesc doi sau mai multi oameni, activistii sai, deghizati in "antibasesti" spun cu voce tare: "Nici eu nu l-as vota, dar degeaba, iese Basescu. Mai bine nu merg la vot". Si apoi, in functie de reactiile celor din jur, continua sau dispar. Uitati-va mai atent in jurul vostru si-i veti descoperi singuri.
Alti activisti, Debasescuiubitori posteaza pe comentariile ziarelor sau pe blogurile oamenilor normali - nici un om normal nu poate fi atat de prost incat sa-l voteze pe Basescu - tirade si ode inchinate lui Zeus, cel ce ne-a "bagat" in UE si in NATO, cel ce a "salvat" ziaristii rapiti, cel pe care ei il numesc Mesia sau "Salvatore de la Patria".
Nu va lasat inselati de activistii acestia deoarece sunt, la fel cu mentorul lor: fara caracter, fara cuvant, fara demnitate. 99,99...9% dintre ei, dupa ce in 6 decembrie (desi sansele sunt mici, s-ar putea chiar dupa primul tur) se va anunta ca Basescu a pierdut, vor fi adulatorii lui Geoana sau Antonescu, sau a cui va castiga alegerile. Si il vor huli pe Basescu, il vor injura si il vor scuipa, exact cu acedeasi ardoare cu care fac aceste lucruri la adresa celorlalti candidati.
Nu va lasati inselati, mai ales tinerii! Iesiti la vot in 22 noiembrie si in 6 decembrie. Si votati cu cine vreti voi, mai putin cu DICTATORUL BASESCU. Caci asta vom avea daca - Doamne fereste! - mai castiga un mandat. Dictatura si, de ce nu, desfiintarea totala a Parlamentului.