marți, 17 noiembrie 2009

Avem de ales intre domocratie - oricare alt candidat - si dictatura = Basescu = Ceausescu


Ceea ce se vorbea chiar din 2005 s-a adeverit cel putin partial. Atunci, cativa romani mai bine informati, spuneau ca Inapoiamergatoruluiceausescu = Basescu = Ceausescu a avut un rol important in organizarea rapirii ziaristilor pentru ca el sa apara ca "Salvatore de la Patria". Cartea "Pradarea Romaniei" da numai cateva indicii despre implicarea panan-n gat in rapre a cel ce urma sa devina dictatorul basescu.
In plus, desigur nimeni nu este atat de naiv sa creada ca este intamplator, a aparut si cartea ziaristului de la Reuters, intitulata "Basescu shame of Romania" (Basescu, rusinea Romaniei). Singura diferenta intre cele doua carti este aceea ca cea a lui Nastasiu si Gaetan vorbeste despre relatii mafiote ale lui basescu din ultimii 5 ani, iar cealalta, de actele sale de coruptie din anii in care a fost ministru.
Dar, ceea ce urla el, Debasescuadulatorii si Debasescuiubitorii, si anume ca PSD-ul, Geoana, IIiescu sau altii, s-ar afla in spatele acestor carti-bomba, este aberant. Eu sunt convins ca in spatele cartilor se afla cercuri americane foarte inalte care transmit astfel un semnal celor ce pot - si o vor face - sa aiba un rol decisiv in calculul rezultatelor. Tradus foarte simplu: nu-l mai vrem pe asta, actionati. Si, daca este adevarat ceea ce mai mult se banuieste decta se site, ca si Putin si-ar fi dat binecuvantarea in acelasi sens in discutiile sale cu Obama, atunci mesajul este si mai de inteles.
Cei ce vor vota trebuie sa faca un exeritiu de rationament foarte simplu: daca in primii 5 ani de mandat - cand stia ca trebuie sa se faca placut alegatorului sa-l mai aleaga odata - s-a purtat atat de dictatorial, s-a crezut Dumnezeu pe pamant (iarta-mi Doamne luarea numelui Tau in desert!), si-a batut joc de toata lumea, a creat scandal si haos, n-a avut respect pentru nimeni - cum credeti ca se va purta in urmatorii 5 ani la capatul carora stie - chiar daca ar incerca sa schimbe Constitutia si legea alegerilor, ceea ce nu ar reusi in orice configuratie a Parlamentului - ca nu va mai fi ales. Si ca argumente de cum ar arata comportamentul sau daca - Doamne fereste! - ar fi reales, sa-si aduca aminte cum a spus cu cateva zile in urma ca va desfiinta Parlamentul, ca va "pune la punct" mass media (adica ne vom intoarce la un singur post TV si la un singur ziar) si ca se va razbuna crunt (a spus ca cei care-l ataca acum vor "plati factura; clar, nu?) pe toti cei ce nu sunt de acord cu el.
Asta vreti? Vreti un fals Dumnezeu pe pamant, un dictator fara credinta in Dumnezeu, fara scrupule, fara respect fata de popor, fara nimic sfant, sau vreti democratie? Alegeti!
O singura stampila "VOTAT" la locul ei/Si scapam de basescu=ceausescu si pedelei.

Niciun comentariu: