miercuri, 4 noiembrie 2009

Tineri! Iesiti la vot si alegeti pe cine vreti, mai putin pe Inapioamergatoruluiceausescu-Dictatorulbasescu



(aceasta este prima pagina a site-ului-clona al celui lui Basescu:www.traianbasescu.org pe care oamenii lui incearca de zile intregi sa-l stearga deoarece, din pacate, desi a fost gandit ca parodie, contine numai adevarul)


Se inmultesc postarile multimii de laudatori-mercenari ai Dictatoruluibasescu dar si al foarte putinilor Adulatorilordebasescu pe site-uri, comentarii ale ziarelor centrale dar si ale Informatiei Zilei. Daca in cazul celor reprezentand peste 70% din alegatorii anti-basescu se observa o diversitate de limbaj si indemn - in functie de candidatul cu care tin, Geoana, Antonescu, Basescu, Vadim sau Radu Cernea - la a le vota "alesul", la cei cu ochii injectati de portocaliu si cu creierul spalat se observa o unitate-n "cuget si simtiri". Dar mai ales, una de limbaj. Semn ca acestora, dupa ce li s-a spalat bine creierul, li s-a imprimat in putinele circumvolutiuni pe care le poseda acelasi mesaj pe care il retransmit dupa cum se pricep, cu mici diferente de limbaj - nici unul nu pare a avea mai multe clase si clasa decat are idolul lor, adica doua plus vagon restaurant -, dar cu aceeasi ura viscerala pentru tot ceea ce inseamna democratie. Iar democratia incepe de la toleranta fata de opiniile aproapelui tau.
Tineri! Iesiti la vot in 22 noiembrie si in 6 decembrie - ambele tururi sunt la fel de importante - nu va multumiti sa va exprimati opiniile firesti, scarba si revolta fata de cel ce ne-a adus in pragul falimentului iar acum vrea sa ne cufunde si intr-o noapte a dictaturii, Inapoiamergatoruluiceausescu - si votati cu cine credeti ca va reprezinta, mai putin cu Basescu. Sunteti, daca va adunati bine, peste cateva milioane. Si puteti schimba soarta tarii - a voastra de fapt - indiferent cu cine votati, mai putin cu Basescu, chiar daca nu va deveni presedinte preferatul vostru.
Pentru ca, nici unul dintre ceilalti candidati nu reprezinta pentru Romania un pericol mai mare decat Basescu-Ebola. Nici unul nu ne va face de ras in ochii lumii si ai Europei - asa cum ne-a facut Marinarul. Nici unuia nu i se va intoarce spatele de catre Cancelarul Germaniei - asa cum a facut-o de doua ori Angela Merkel cu Basescu. Nici unuia nu i se va transmite, timp de peste un an, ca presedintele Obama nu are timp sa-l primeasca, in timp ce seful SUA, in aceasta perioada, a primit zeci de sefi de stat si de guverne, inclusiv sefi de triburi africane. Nici unul nu se va deplasa in patru labe prin Parlamentul European, printre sefi de stat si de guverne, in speranta ca doar-doar se va indura cineva de el si-i va intinde mana. Nici unul nu are intentia de a dizolva ambele camere ale Parlamentului Rom]niei, pentru a reinfiinta apoi o Mare Adunare Nationala compusa numai din membri PDL. Nici unul nu ii va semana.
Iesiti la vot si pregatiti-va un viitor cu adevarat european, nu unul nord-coreean, asa cum il anunta clar si raspicat, Basescu!

Niciun comentariu: