luni, 16 noiembrie 2009

A inceput numaratoarea inversa pentru Inapoiamergatorulluiceausescu


Mai sunt cateva zile pana la primul tur de scrutin - ca vor fi doua tururi, e clar pentru toata lumea - iar pentru dictatorul basescu, Inapoiamergatoruluiceausescu, a inceput numaratoarea inversa. Ideal ar fi - si ar fi perfect realizabil dacu milioanele de tineri care posteaza pe comentarii si pe bloguri ar iesi la vot - daca el n-ar mai intra an turul doi. De acolo inainte, am fi siguri ca Romania a ajuns pe drumul democratiei, a normalitatii.
Dupa confruntarea cu Atonescu nu cred ca mai existra roman sa nu fi inteles diferenta ca de la cer la pamant dintre un marinar si un intelectual. Iar gestul pe care l-a negat a doua zi, de a "lovi" (asa a crezut el) cu drama ce i s-a intamplat lui Antonescu cu prima sotie, a putut convinge pe toata lumea ca este un om fara scrupule, fara mama, fara Dumnezeu, fara tara. Pentru el exista numai el, el la puterea "n", familia sa si cei ce fac bani sub obladuirea sa si mai ales, pentru el.
Si ar trebui sa luam aminte atunci cand vom pune stampila "VOTAT", ca este decis sa instaureze dictatura, sa-si distruga adversarii, sa aduca Romania la sapa de piatra - de lemn a dus-o in cei 5 ani cat a condus-o - , sa distruga si putinul care a mai ramas functional in tara noastra.
Tineri! Iesiti la vot in 22 noiembrie si in 6 decembrie, pentru ca, in primul rand, este viitorul vostru in joc; sunt in joc locurile voastra de munca, idealurile voastre de realizare in viata, este in joc soarta voastra. Si puteti sa va pregatiti un viitor cu un simplu gest: puneti stampila "VOTAT" pe oricare casuta de pe buletinul de vot cu exceptia celei cu numarul 4. Votati cu cine credeti ca merita, iar daca credeti ca nu merita nici unul, votati cu oricare alt candidat decat basescu.
Zece, noua, opt, sapte, sasa......Basescu pleaca acasa (sau pe mare, asa cum a spus). Cinci, patru, trei, doi, unu, zero....sa scapam de El Marinero.

Niciun comentariu: