luni, 2 noiembrie 2009

Masinaria de dezinformare a lui Iosif Visarionovici Stalin-Basescu-Ceausescu functioneaza la turatie maximaComentariile de pe cotidiane sunt pline de activistii lui Inapoiamergatorulluiceausescu. Pietele sunt pline de activistii lui, posturile TV ale "nemogulilor", - vezi B1 - sunt pline de activistii care se intrec in a-l preamari in speranta ca poate, poate, vor convinge inca un roman sa-l voteze.
In comentariile de pe ziare si in piete, pe strada si acolo unde se intalnesc doi sau mai multi oameni, activistii sai, deghizati in "antibasesti" spun cu voce tare: "Nici eu nu l-as vota, dar degeaba, iese Basescu. Mai bine nu merg la vot". Si apoi, in functie de reactiile celor din jur, continua sau dispar. Uitati-va mai atent in jurul vostru si-i veti descoperi singuri.
Alti activisti, Debasescuiubitori posteaza pe comentariile ziarelor sau pe blogurile oamenilor normali - nici un om normal nu poate fi atat de prost incat sa-l voteze pe Basescu - tirade si ode inchinate lui Zeus, cel ce ne-a "bagat" in UE si in NATO, cel ce a "salvat" ziaristii rapiti, cel pe care ei il numesc Mesia sau "Salvatore de la Patria".
Nu va lasat inselati de activistii acestia deoarece sunt, la fel cu mentorul lor: fara caracter, fara cuvant, fara demnitate. 99,99...9% dintre ei, dupa ce in 6 decembrie (desi sansele sunt mici, s-ar putea chiar dupa primul tur) se va anunta ca Basescu a pierdut, vor fi adulatorii lui Geoana sau Antonescu, sau a cui va castiga alegerile. Si il vor huli pe Basescu, il vor injura si il vor scuipa, exact cu acedeasi ardoare cu care fac aceste lucruri la adresa celorlalti candidati.
Nu va lasati inselati, mai ales tinerii! Iesiti la vot in 22 noiembrie si in 6 decembrie. Si votati cu cine vreti voi, mai putin cu DICTATORUL BASESCU. Caci asta vom avea daca - Doamne fereste! - mai castiga un mandat. Dictatura si, de ce nu, desfiintarea totala a Parlamentului.

Niciun comentariu: