luni, 5 octombrie 2009

"Si tu, fiul meu Gigi, tot impotriva mea?"


Nu stiam de ce, de ceva vreme, aveam insomnii, ma zvarcoleam noaptea in pat ca un peste pe uscat. M-am dumirit sambata cand, brusc, dintr-odata si instantaneu, Zeus a dat curs rugamintilor fierbinti ale "boborului" (cica speriat ca ar exista popsibilitatea sa scape de el, in fapt speriat de sumbra ipoteza ca n-ar putea scapa de el) si a anuntat triumfal ca ca...ndideaza (cacofonia este voluntara). Si de atunci, dorm bine multumesc, ba chiar inainte de a adormi spun in gand - ca pe o rugaciune, desigur - <>. Desigur, rugaciunea se refera la "Geniul Carpatilor reloaded", la familia sa si la toti amicii care-l inconjor (nu turcii, ci oamenii leui care fac afaceri de sute de milioane de euro cu statul iar contractele le primesc desigur de la <> via Boc&Co, si nu la mine sau la noi, ceilalti vreo 22 de milioane la care sloganul sau s-ar potrivi numai in forma <>.
Nu numai Zeus si-a anuntat candidatura ci si amicul sau de pahar cateodata, Jiji, Ciobanu europarlamentar. Iar poza aceasta pare facuta dupa cei doi si-au anuntat candidaturile pe care le comenteaza ametiti (unul mai mult decat celalalt) de ipotetica - sper, alaturi de ceilalti vreo 14 milioane de romani cu drept de vot ca ipotetica va si ramane pana dupa Mos Nicolae cand va afla si el - la un pahar de vorba cu multe grade Maligan.
Si-a implinit si a doua parte a visului (prima a fost ademenirea PSD la guvernare) si a scos si PSD - dupa ce in guvernarea CDR i-a scos pe taranisti, in cea Tariceanu I pe ai lui iar in cea Tariceanu II si-a scos sufletul incercand sa-i scoata pe liberali - de la guvernare. Iar acum, valetul sau Muc cel Mic, la ordinul sau, rade tot. Ceea ce este greu de inteles este entuziastmul cu care pedelistii pun botul la oferta sa, adica de a ocupa, pentru cateva zile - mai intii vine motiunea de cenzura apoi alegerile - sau cel mult o luna si jumatate scaune de ministri sau de directori.
Caci este clar, ba a intarit-o chiar Zeus cu gura sa proprie si personala: indiferent cine ajunge presedinte, guvernul zboara. Iar noul premier, indiferent cine va fi, chiar din PDL, nu va fi atat de tampit sa ii lase in functii nici pe actualii ministri - care, la ordinul lui Basescu si a uneltei sale Boc, au adus tara an pragul colapsului economic, social, politic - compromisi inca inainte a li se pronunta numele. Idem si cu directorii, ca doar noul premier, repet, chiar daca va fi de la PDL, are si el "cotizantii" sai din teritoriu care trebuie rasplatiti cu functii. Si asta in cazul in care - Doamne fereste! - ar ramane presedinte Basescu Terminator de Tara, caci asa cum este firesc, oricare alt presedinte va numi un premier capabil care nu va fi nebun sa lase vreo urma de pedelist in fruntea vreunui minister sau a vreunei institutii.
Asadar, de ce se inghesuie pedelistii la rand la functii, nu inteleg. Dar se bat pentru ele mai abitir decat boschetarii pe o jumatate de pizza gasita un ghena de gunoi.
Succesuri baieti! Geoana a gresit cand a spus ca Basescu e numele crizei. Corect ar fi fost: CRIZA, NUMELE TAU E BASESCU PLUS BOC CU MINISTRI SAI. Ali Baba cu cei 40 de hoti sunt mici copii neprihaniti in comparatie cu Zeus, Muc cel Mic, ministri si ceilalti pedelisti din cercul lor stramt (caci sunt, in mod cert, si pedelisti cinstiti care fie ca le place sa se lase mintiti si prostiti, fie n-au alta cale) pe care norocul nu-i mai petrece, ci ii paraseste.

Niciun comentariu: