luni, 26 octombrie 2009

Inapoiamergatorulluiceausescu vrea sa ne duca in Coreea de Nord nu inspre Vest


(daca Ceausescu n-a reusit sa faca din noi nord-coreeni, Inapoiamergatorulluiceausescu ia exemplu de la cel din poza; acolo ne va duce daca mai ramane 5 ani la Cotroceni)



Desi s-au laudat zile intregi pe site-uri ca il vor huidui pe Zeus, careienii nu s-au tinut de cuvant. Si poate ca au facut bine deoarece Inapoiamergatorulluiceausescu a promis ca vine din nou pe meleagurile noastre, de data aceasta in campanie electorala, de parca duminica, prezenta lui aici nu ar fi avut nicio legatura cu campania, nu el candideaza, ci un alt basescu, cel care este presedinte - numai presedinte si nu sef de stat; sef de stat este Obama, deoarece este si presedinte si seful guvernului - si care viseaza sa ramana inca 5 ani la Cotroceni, sa-si mai bata joc de noi, sa duca tara pana la fundul prapastiei, nu pana la marginea ei, asa cum ne aflam azi.
Apropos de careieni: primarul Jeno a primit ordin de la Tokes Laszlo (care s-a intalnit in urma cu o luna cu Viktor Orban si cu Basescu in secuime), sa convinga cat mai multi udemeristi din Carei sa voteze in 22 noiembrie o parte cu Zeus si o parte cu candidatul lor, iar in 6 decembrie sa voteze toti maghiarii din Carei cu Inapoiamergatorulluiceausescu. Atentie careieni de etnie maghiara, este o inselatorie!
Si aici tot el ne-a adus, iar copiii si nepotii nostri il vor pomeni - nu in rugaciunile de seara - ci in injuraturile si blestemele lor pentru ratele pe care le vor plati zeci de ani de acum inainte dupa ce ne-a inhamat la jugul FMI, pentru ca a pus un boc in fruntea tarii - vorba vine, ca doar tot el l-a tras pe boc si pe ministri sai de sfori - care si-a dat silinta sa faca exact invers decat au facut alte tari in timpul crizei, ba mai mult, s-a zbatut din tot dinadinsul sa distruga si putina economie pe care o avea tara inainte de criza, pentru ca timp de 5 ani n-a facut altceva decat sa provoace scandaluri dupa scandaluri, si pentru cam tot ceea ce a "realizat" in cei 5 ani de semidictatura (dictatura adevarata ar veni daca, Doamnme fereste!, ar mai fi votat o data). Si pentru ca organizeaza un fererendum care n-are nici o sansa sa fie validat deoarece nu se vor prezenta la vot 50% plus unu din numarul total de alegatori inscrisi in listele electorale (adica vreo 8-9 milioane). Iar daca ar fi validat, dupa 2014 Romania n-ar mai primi nici un euro nerambursabil de la UE, deoarece exista o directiva a UE care spune raspicat ca vor primi bani numai tarile cu doua camere ale Parlamentului si care sunt impartite administrativ in regiuni.
Dar, ce daca nu vom mai primi bani, ce daca vom pierde peste 20 miliarde euro nerambursabili de vreme ce nu-i pierde nici Zeus nici oamenii lui care au castigat deja sute de milioane de euro, sau chiar miliarde asigurate de el si de guvernele buc unu si boc doi in unu si boc forever. Asa vrea dictatorul asa trebuie sa fie. Nu?
O precizare pentru cei ce cred ca il urasc pe Zeus: nu urasc omul basescu, nu-l urasc nici macar pe presedintele basescu; urasc numai rezultatele actiunilor sale.
Iar tinerii care nu au trait "binefacerile" iepopcii de aur pe care vrea Zeus s-o readuca dupa 6 decembrie, ar fi bine ca inainte de vot sa-si intrebe parintii cum a fost, cum s-au chinuit sa-i creasca. Si abia dupa aceea sa se decida daca voteaza democratia sau dictatura.
Pentru ca in 22 noiembrie si in 6 decembrie nu vom vota programe, nu vom vota persoane; vom avea de ales intre a vota basescu=ceausescu (avandu-l drept model pe Kim Il Jeong), adica dictatura sau democratia, adica oricare din ceilalti candidati.
Sper, alaturi de alte multe milioane de romani ca dupa 6 decembrie se va instaura adevarata democratie in Romania, iar "iepoca" Basescu va ramane numai o pata neagra, un cosmar pe care l-am trait, o perioada pe care s-o uitam cat mai repede.

Niciun comentariu: