marți, 27 octombrie 2009

Pater incertus



Pina acum, lideri pedelei mai mari sau mai mici ne-au impuiat capul cu afirmatii nu doar mincinoase ci de-a dreptul halucinante de genul "Fara Basescu nu am fi intrat in UE", sau "Fara Basescu piere tot neamul romanesc", dar afirmatia Elenei Udrea facuta la un post tv in urma cu cateva zile le intrece pe toate. Elena Udrea, a afirmat, duminică seară, în faţa participanţilor la un festival local din Cavadineşti, Galaţi: "Noi suntem urmaşii lui Traian... ai lui Traian Băsescu". De aici mai este un singur pas: modificarea rugaciunii Tatal nostru prin introducerea in text a numelui Pealuminatului ei sef pe care, daca i se da ideea, sunt sigur ca ar fi in stare sa-l faca.
Posibil ca din tot Dreptul roman pe care ar fi trebuit sa-l studieze daca a absolvit Facultatea de drept, sa-i fi ramas in creierasul ei blond un singur principiu si anume cel conform caruia "Mater semper certa est, pater incertus". Si ca sa nu ramana poporul nostru in nestiinta si incertitudine, ea ne spune ca tatal nostru este Basescu-Zeus-Inapoiamergatrulluiceausescu.
Cum a reusit sa "fertilizeze" vajnicul ei presedinte - al ei si a altor catorva dintre care o mare parte regreta acum ca l-au crezut si l-au votat in 2004, in nici un caz al meu si al altor peste 10 milioane de romani - toate femeile din tara noastra, nu ne lumineaza secretara generala a PDL unde a ajuns dupa ce s-a scaldat in PSD, apoi s-a plimbat prin PNL, iar dupa 6 decembrie, cand iepoca Basescu va fi un cosmar de care vrem sa scapam cat mai repede, nu va avea decat doua solutii: sa invete ungureste si sa-i lustruiasca chelia lui Marko, sau sa invete sa dea injectii si sa devina asistenta lui Vadim.
Decat un asa tata, mai bine bastard!

Niciun comentariu: