marți, 14 iulie 2009

Decat un vot pentru Basescu=Ceausescu/Mai bine milioane pentru Geoana, Antonescu, printul Duda sau Oprescu

Mai multi pedelisti, unii dintre ei Debasescuiubitori pana la adoratie si cadere in genunchi in fata portretului sau, mi-au "reprosat" (cu expresii luate din slumsul unui oras mare ) ca sunt pornit fara motiov impotriva lui Zeus care, vezi Doamne, a vrut si vrea numai binele Romaniei. Si ca Zeus, seful, "tatucul", a tot ce misca-n tara asta, de la portarul sau paznicul de noapte de la haznaua publica si pana la guvern, ne va duce, daca il vom vota (Doamne fereste! cateva milioane de romani au ajuns la concluzia ca mai bine isi taie mana de la cot decat sa comita un astfel de sacrilegiu), vom ajunge pe culmile progresului si bunastarii, ca va curge numai lapte si miere.
Tineti minte expresia, voi cei ce ati ajuns sa fiti nu numai pionieri si utecisti ci si angajati la stat unde "vremea trece/leafa merge/noi cu drag muncim"? Asa ne promitea si Ceausescu atunci cand ne-a facut puscariasi in propria tara, ne-a adus la sapa de lemn si ne-a golit sufletele de-au devenit mai pustii decat Sahara. Iar acest Zeus, Inapoiamergatorul lui Ceausescu, tocmai asta urmareste acum: ne-a chinuit de proba timp de 5 ani; daca il vom vota inca un mandat, va modifica Constitutia pentru a-l alege pe viata si va ridica o noua cortina de otel, in spatele careia se va afla numai Romania si nici un alt stat fost comunist.
Le voi improspata memoria acelor (creduli sau inconstienti, adormiti sau doar indiferenti, cinici fata de cei din jurul lor si sado-masochisti cu ei insisi si cu copii lor), Debasescuiubitori cu cateva exeple din prodigioasa activitate a Marinarului din Carpati (ce mi-e Marinarul din Carpati, ce mi-e Stejarul din Carpati) din cei 5 ani de domnie in care, iata, am ajuns ultimul vagon al UE din toate punctele de vedere, romanii sunt haituiti in toate tarile uniunii, n-avem Justitie, n-avem democratie, n-avem parte de respect nici in UE nici in lume, n-avem autostrazi pentru ca asa vrea muschii lui, n-avem bani pentru ca, pentru el si familia sa si pentru ai sai, nu exista criza in Romania. Cu un cuvant, ne-a luat si putinul pe care il aveam in 2005.
Primo: mai multe voci care cam stiu ce spun s-au facut auzite si atunci si se mai fac; daca Zeus n-a avut nici un "merit" in rapirea ziaristilor, de ce l-a facut scapat - sau doar s-a facut ca-l scapa, sau...- pe cel mai mare terorist din Romania, Haisam?
Primo/A/: incepand cu 2005, Zeus a asudat in lupta pentru decredibilizarea guvernului, Parlamentului, Justitiei, serviciilor si a celorlalte institutii; in loc de intelegere intre presedintie, guvern, parlament, a fost numai scandal, scandal, scandal si iar scandal.
Secondo: cati romani au fost terorizati inainte de 2005 in Italia? Nici unul. Dupa 2005: o gramada. Ce-a facut Basescu: nimic. A continuat sa se certe cu Tariceanu cu cei 322 care l-au suspendat. Cate intrevederi a avut cu sefii de state si de guvern din tarile importante, din Italia in primul rand, pe aceasta tema? Nici una. De cate ori a ridicat vocea intru apararea romanilor la Consiliul Uniunii Europene si la alte foruri internationale? Niciodata.
Secondo/A/: Oare din prea mult respect i-a intors spatele cancelarul Germanaiei, Angela Merkel, de doua ori in ultimii doi ani, iar o data a refuzat sa-i intinda mana?
Terto: Cati sefi de state mari, importante, l-au invitat in vizita (desigur, aici nu se calculeaza Kazahstan, Uzbekistan, BransiStan si alti "Stan-i")? Da, in acest an a fost in Franta. De ce? Cei ce cred ca din respect pentru Romania sau pentru Zeus, se inseala. Pentru ca Sarkozi n-are cui vinde centrale atomoelectrice iar una dintre firmele de constructii din Franta trebuia musai sa participe la constructia Autostrazii Transilvania. Clar? Sarkozi = pragmatic. Basescu si Romania in ochii francezului = Seful de trib, "vaslas de canoe", al unei tari bananiere.
As mai adauga aici "tepele" din piata Victoriei promise in 2005. Da, numai ca acestea s-au transformat in tepe date banului public de ministri PDL si de firmele din jurul sau si al camarilei sale si de alti "alesi" ai sai si partidului pe care il conduce. Doar nu v-a trecut vreo clipa prin cap ca Boc e presedintele PDL sau prim ministru?
Si inca unul, desi sunt alte zeci de exemple: cati ministri PDL au ajuns in fata DNA - ca de condamnat definitiv n-a fost condamnat nimeni, nici macar vreunul dintre dusmanii sai politici in frunte cu Nastase - fie si numai cercetati? Nici unul.
Daca "furiosii" Debasescuiubitori mai vor exemple de motive pentru care un nou mandat al lui Zeus inseamna pentru Romania decaderea totala, amanarea sine die a trecerii la moneda europeana si a intrarii in Spatiul Shengen - ca de reintrodus vizele ar vrea toate celelalte 26 de tari din UE dar nu pot - mimarea ajutorului financiar si de alt fel pentru iesirea din criza si, dispretul total fata de supusii sai - adica noi - si alte asemenea lucruri, ele mai exista din belsug.
Deviza alegerilor din noiembrie trebuie sa fie: Decat un vot pentru Basescu=Ceasusescu/Mai bine milioane de voturi pentru Geoana, Antonescu, printul Duda sau Oprescu.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Adevarat... si foarte trist...

Marcel spunea...

Ar trebui sa te uiti mai des in oglinda, poate reusesti sa-ti dai seama ce ,,mecla`` ai ...
Poate reusesti sa mai citesti si altceva ...
http://voialegeti.blogspot.com/