luni, 28 iunie 2010

Presa! Asculta comanda la mine: Mucles, sau o mierliti! sau Cine n-aude, nu vede si tace...


Motto: "Degeaba 99,999...9 dintre romani spun ca 62 de talk-showuri anti noi sunt hiper-majoritare fata de 3 pro-noi. Dac-am spus ca e invers, e invers" (din gandirea inteleapta a lui Zeus&Boc% Co)


marți, 11 mai 2010
Cand aud de pensionari si de bugetari scot pistolul...amputarilor. Dar, mai bine dati-le cianura, nu-i chinuiti

(Parafraza dupa Goebels cred, care spus "Cand aud de cultura imi vine sa scot pistolul")




Joi, cu cateva ore inainte ca presedintele a tot ce misca-n tara asta - Parlamentului, Guvernului, SRI-ului, SPP-ului, SIE, DIE si alte "ie" - sa anunte condamnarea la moarte a 70% dintre pensionari (cei cu pensii de sub 700-800 lei) si la foame, mizerie, disperare, sinucidere, peste un milion de bugetari (poate ca ceilalti vreo 500.000 au salarii ce pot suporta o amputare de 25%), am scris exact sau aproape exact ce se va intampla.
Si, nu pot fi banuit ca, daca nu i-a spus lui Boc si ministrilor (cel putin asa a declarat joi seara Seitan, ca habar n-avea de masurile de amputare anuntate de Geniul distrugerii Romaniei care le-a negociat singur cu FMI iar pe cei din guvern i-a scos din sala), inainte se apara pe sticla cu morga de inmormantare adecvata de fapt anunturilor pe care le-a facut, dar cu gura plina de minciuni, ca de obicei, Basescu m-ar fi sunat pe mine sa-mi spuna ce si cum.
Deci, economiile la buget se vor face prin condamnarea la moarte a pensionarilor din lipsa banilor pentru mancare si medicamente, prin amputarea in stil comunist a tuturor salariilor bugetarilor cu 25%, iar la toamna, tineti minte, va urma majorarea TVA, a cotei unice, si introducerea taxei pe respiratie, taxei pe somn, taxei pe cine stie ce mai inventeaza Basescu. Ca doar nu crede cineva in tara asta ca Boc sau vreun ministru au vreun amestec in administrarea tarii. El decide, el negociaza cu sine in fata oglinzii, el aproba, el anunta, el ia masurile, el urmarerste aplicarea lor, el e-n tot si in toate, mai abitir ca PCR-ul.
Vom ajunge sa cantam, precum detinutii din lagarele de concentrare "Die Gedanken sind frei" (Gandurile sunt libere), ca in rest nu va mai fi liber nimic, totul va fi taxat, impozitat, amendat, interzis, prohibit, iar Jupanul va pune benere mari (tot ca in lagarele de concentrare) pe care va scrie "Arbeit macht frei" (Munca te elibereaza), dar care trebuie intelese astfel, in primul rand de catre pensionari: "Moartea te elibereaza".
Am avut dreptate in ce priveste taxele si impozitele? (Se poate verifica pe blog ca asa am spus).

Iata ca de fapt, nici imaginatia mea n-a putut merge atat de departe: Nici gandurile nu mai sunt libere. Asa decis-a Zarahustra, recte presedintele Basescu, desigur nu cu mana proprie - asa cum face de obicei - ci cu cea a CSAT-ului. Si, probabil, daca in acest moment, se asculta, asa cum se spune, doar telefoanele ziaristilor, in curand ascultarea se va extinde, se vor monta probabil "mijloace de ascultare" in casele tuturor nu numai a ziaristilor, iar urmatorul pas ar fi obligarea cetatenilor care spun ceva ce nu convine puterii sa se prezinte la Laboratoarele psihice unde sa li se aplice electrozii cu care sa li se citeasca gandurile. Pare SF? Poate fi. Dar, fara exagerarile intentionat voite, in alta gama, ar fi posibil niste masuri inimaginabile.
Probabil insa ca nu se va ajunge pana acolo pentru ca inca, suntem tara membra NATO si UE. Iar in tarile ce alcatuiesc aceste structuri, o prevedere precum cea trecuta in Strategia de aparare si trimisa de CSAT Parlamentului - prevedere ce include mass media in ranadul vulnerabilitatilor la adresa sigurantei nationale - nu se poate strecura nici macar din greseala. Iar daca totusi, printr-o eroare de redactare, ar ajunge, toti membrii CSAT, inclusiv presedintele tarii, si-ar da demisia. Amintiti-va ca presedintele Germaniei, Horst Köler, si-a dat demisia in urma cu circa o luna, pentru niste afirmatii nevinovate, conform carora tara sa trimite militari in trupele NATO din interese economice, sau si din interese economice.
Zic, probabil, pentru ca nu se va ajunge sa se voteze asa ceva in Parlamentul nostru. Iar daca se va ajunge, "zumzaitul de vuvuzea" se se aude deja in cancelariile occidentale pe aceasta tema se va transforma in sunet strident de alarma, apoi in sunet de uragan. Iar Parlamentul European, la cererea tarilor cu adevarat democratice, ar putea vota masuri care nu ii vor lovi pe cei de la putere, ci pe cei loviti acum numai din interior, masuri care sa spuna, direct sau indirect, nu meritati calitatea de membru, iesiti un timp si revizuiti-va pozitia.

vineri, 25 iunie 2010

Mesajul CC: nu reduceti pensiile pentru c-ati furat voi sau Semi-infrangerea lui Zeus&Boc&Co


Motto: "Quo usque tandem abutere, Catilina, patientia nostra?"

Curtea Constitutionala (CC) s-a pronuntat pentru intangibilitatea pensiilor si a punctului de pensie. Dar, in paralel, s-a pronuntat si pentru a nu li se taia nici lor din pensii. Si nu cred ca ceilalti pensionari beneficiari de pensii speciale - militari, politisti, servicii speciale - vor tacea si vor accepta batjocura ca lor sa li se recalculeze pensiile.
Si apoi, specialisti de marca, ba chiar nespecialisti - cel mai profan dintre ei sunt eu - le spun de luni bune guvernantilor - ma rog, sa le spunem guvernanti desi nici un ministru, nici Boc, n-au idei proprii, n-au initiative, repeta doar ceea ce decide si apoi le spuna sa spuna Zeus - ca nu se taie pensii si salarii, ci se impoziteaza prin renuntarea la cota unica si trecerea la impozitul progresiv. E la mintea lu' cocos ca daca impozitezi o pensie de 100 milioane lei sa zicem, cu 60% - 70% ba chiar 80%, vei obtine de zeci de ori mai multi bani decat daca tai 15% de la sute de pensii de sub 1.000 lei.
Hotararea CC este o semi-infrangere a lui Zeus&Boc%Co, dar cine-si face iluzii ca acestora le-ar trece prin minte, macar prin puiu' gandului macar asa, ipotetic, sa procedeze asa cum se procedeaza in orice tara democrata din lume, si anume sa-si dea demisia, se `nseala. Basescu vrea sa ingroape Romania iar el sa moara cu ea de gat. "Mai degraba isi intoarce Dunarea cursul indarat decat sa plecam de la resturile de carne de pe ciolan", par a ne spune ei. Iar daca le spui sa nu mai fure, maraie, ameninta cu dosare, santajeaza, fac strategii in care presa e prezentata ca vulnerabilitatea sigurantei nationale, fac orice. Si ne spun: "Noi de-aicea nu plecam/ Nu plecam acasa/ Pana cand ne mai ramane/Carne pe carcasa".
Dar, semi-infrangerea poate fi si semnalul, declicul, picatura care sa umple paharul. Ei uita ca, infruntand gloante, Securitate, terore, romanii au reusit in '89. Deci, s-a creat precedentul. Iar acel "Nolli me tangere" pe care ni-l repeta de peste 5 ani, s-ar putea sa nu mai fie valabil.

joi, 17 iunie 2010

Glontul motiunii le-a trecut pe la ureche; ii va nimeri urmatorul in frunte?



Asa cum fac de altfel de obicei - cu minciun, santaj si inselaciuni -, pedelistii au trecut cu bine peste motiunea asta. Dar, nu sunt siguri ca vor trece peste cea care vine peste ei in zilele urmatoare. In ce priveste Curtea Constitutionala (CC), ce sa mai vorbim,! Zeus-Ceausescu II le-a transmis judecatorilor cum sa voteze, ca daca nu, dosaru-i mananca. Dosar au toti, iar daca nu au, vor avea, pentru ca va avea grija Morar cu Tulusii sai. Nici macar faptul ca s-a creat un precedent in Letonia unde au CC a anulat decizia guvernului de taiere a pensiilor ba chiar il obliga sa le dea banii inapoi oamenilor, nu ii va clinti pe domnii judecatori, desi masurile ating si breasla lor.
Nu inteleg de ce nu si-au asigurat PSD-ul si PNL-ul votul ungurilor, cand puteau foarte simplu sa-l invite pe Marko la o cafea si sa-i spuna verde-n fata: "Votati impotriva motiunii, nu mai pupati guvernare dupa ce venim noi la putere" Simplu si eficient. Dar, probabil, Ponta si Antonescu vor face treaba asta la motiunea ce bate deja la usa.
Zeus-Ceausescu II sta ascuns la Cotroceni si asteapta sa treaca "valul" de proteste. Dar, asteapta degeaba, pentru ca, dupa ce vor primi pensii taiate si salarii taiate, dupa ce vor avea de platit facturi cat casa, oamenii vor iesi din nou in strada. Si nu numai pentru a striga si nu doar cu pancarte in mani, ci cu ciomege si poate chiar cu altceva. Mamaliga explodeaza la foame, disperare, lipsa vreunui orizont, asta s-a dovedit in '89.
Nici Armata nu se simte mai bine. Am vazut intr-o publicatie militara un articol ilustrat cu poza lui Oprea ce se chema aproximativ asa: "Un ministru fara onoare". Ori, cand apare asa ceva intr-o publicatie militara, trebuie sa dea de gandit.
In ce priveste remanierea, astia vor schimba paturile, nu tarfele. Iar cei ce le vor lua locul celor demisi vor fi si mai rai, prosti, obedienti, incompetenti si cum mai vreti, decat cei de-acum. Iar mai rai si incompetenti decat cei de-acum se spune ca nu exista.
A stiut Toparceanu ce-a stiut:

(...) Acum în pieptul tău coboară
Revolta caldă, ca un val.
Alungi vedeniile triste
Din lumea celor fericiţi,
Şi mii de gânduri anarhiste
S-aprind în ochii tăi trudiţi.
O, cum ai răscula norodul,
,,Sărmana plebe care-asudă", —
Ai da nebun cu calapodul
În rânduiala asta crudă!
Va trebui să vie-odată
Acel feeric viitor...
Şi-n mintea ta înfierbântată,
Te vezi deodată orator:
Înflăcărat rosteşti tirade,
Porneşti mulţimea după tine.
Se-nalţă mii de baricade
Şi cad palatele-n ruine.
Tu vezi în noapte mii de torţii,
,,Femei cu părul despletit",
Prin aer trece duhul morţii
Şi-al răzbunării vânt cumplit!...

luni, 7 iunie 2010

Astia mint si cand spun adevarul sau Teriminator-ii pensionarilor si bugetarilor nu voteaza motiunile de cenzura


Teama de a ramane fara "ciolanul" pe care mai este oarece urme de carne si de maduva in urma motiunilor de cenzura pe care le-au anuntat PSD+PC si PNL, ba chiar de a ajunge mai devreme - ca mai tarziu, adica dupa alegerile fie anticipate fie la termen, sper sa ajunga toti, incepand cu Zeus si terminand cu ultimul ministru care a votat si/sau semnat proiectele de lege cu taierea pensiilor si salariilor - sa ocupe celulele despre care vorbea subofiterul protestatar de la un penitenciar care a aparut pe toate posturile TV, tama zic, i-a isterizat pe pedelei.
Groaza lor a crescut exponential dupa ce doi parlamentari au parasit PDL-ul si au trecut la PSD, altii 10 au anunat ca urmeaza sa treaca la PSD sau PNL sau sa ramana independenti, iar altii au anuntat ca raman in PDL pana cand vor fi dati afara, dar pana atunci, voteaza motiunile. Groaza s-a transformat in teroare imediat ce Zeus i-a amenintat cu trecerea in Opozitie.
Crezand ca poate amagi pe cineva - nici cei din propriul partid nu au crezut -, Zeus l-a pus pe "trompeta" Ioan Oltean sa anun\e remanieri de guvern, daca ai lui voteaza impotriva motiunii. Deci, un alt exemplu ca mint si atunci cand spun adevarul.
Apoi, tot din disperare, au crezut ca-i pot amgi pe cei "independenti" promitandu-le posturi in guvern si in teritoriu, tot daca voteaza impotriva motiunilor. Alt exemplu ca mint chiar atunci cand spun adevarul. N-o sa le dea posturi nici in guvern nici in teritoriu pentru ca si asa "concureaza" prea multi pedelisti pe cele cateva posuti ce ar putea si atribuite independen\ilor, iar Piticul-pocait si Zeus nu mai au nici un cuvant de spus nici in guvern si nici in teritoriu, pentru ca nimeni nu-i mai asculta.
Dar, intre pedelei sunt, si nu putini, oameni care au curaj sa gandeasca nu doar sa dea din cap a aprobare si sa spuna "Am inteles sa traiti!", oameni de bun simt care stiu c[ daca voteaz[ impotriva motiunilor, la intoarcerea in colegiile in care au fost votati pentru orice alt motiv decat acela de a deveni "terminator-ii" bugetarilor si pensionarilor, sunt termitati ei, cel putin ca oameni politici.
Cei ce i-au votat s-au lasat inselati de mincinile pe care Zeus&Boc&Co. le rostesc atat de firesc de parca ar spune adevarul - dar ei mint chiar si atunci cand, foarte rar, mai spun cate un adevar - si au pus stampila pe sigla PDL iar apoi pe numele "Traian Basescu". Nume de ocara ce va ramane in istorie ca "demolatorul" democratiei, cel ce a dus tara la faliment, cel ce a condamnat la moarte milioane de pensionari, la sinucidere - Doamne fere;te! - sau la plecarea din tara a mii, zeci de mii de bugetari, cel care a facut tara de rusine la toate forurile europene si mondiale, ajutat din plin de Piticul-pocait. ~ntr-un cuvant, va ramana in istorie ca cel ce a fost mai rau decat un dictator comunist, fascist, sandinist sau musulman, mai rau decat si-au putut inchipui chiar adulatoriidebasescu si iubitoriidebasescu, dintre care multi acum, cand li s-au deschis ochii, regreta si-si cer iertare de la prietenii si cunoscutii care i-au avertizat ce va urma, desi nici acestia nu au putut merge chiar atat de departe cu imaginatia.
Dac[ nu trece motiunea, va urma un adevarat genocid in randul pensionarilor prin infometare sau/si privarea de medicamente. Zeus &Boc&Co, numesc cu cinism aceasta masura "restructurarea" pensionarilor cu 15%, caci cam atatia vor muri daca se vor aplica aceste masuri.
Daca nu trece motiunea, peste 150.000 de familii de bugetari vor fi aruncate in pragul disperarii si al saraciei. Sa fie clar, este nevoie de o restructurare masiva in sectorul bugetar, dar numai daca ea este dublata instantaneu de masuri de reigorare a productiei, de reconversie profesionala si de masuri de protectie temporara a acestora, altfel si in acest sector se poate vorbi despre genocid, chiar daca nu de aceleasi proportii ca in cazul pensionarilor.
Parlamentarii pedelisti care vor vota impotriva motiunilor sa nu uite ca-si condamna la moarte parintii, bunicii, vecinii, cunoscutii, iar asa ceva nu se iarta si nu se uita. Daca au mai ramas 2-3 dintre dansii care repeta precum trompetele - Boc, Udrea, Oltean, etc - afirmatiile lui Zeus cum ca taierile sunt singura solutie - iar mint cand spun adevarul: singura solutie ce nu trebuie aplicata - desi sunt multe altele, le plang de mila. Dar, cei ce vor vota impotriva motiunilor sa-si aduca aminte de Procesul de la Nürnberg: cei ce s-au scuzat spunand ca au actionat la ordin au fost condamnati la fel cu cei ce au dat ordinele.
La final, iata mesajul meu pentru pensionari si bugetari:

Buna tara, rea croiala
Mama ei de randuiala.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.

Vin ai nostri, pleaca ai nostri
Noi râmînem tot ca prosti.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.

Bat-o vina, bat-o strechea
Trage-aicea cu urechea.
Mai romane, om sarac
Iara ti-au venit de hac.

Ne promit marea cu sarea
Si conduc aiurea tara.
Opozanti si potentati
V-ati batut iar joc de frati.

Buna tara, rea croiala
Mama ei de randuiala.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.

Vin ai nostri, pleaca ai nostri
Noi râmînem tot ca prostii.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.

Politrucii-si fac concedii
Pe la Cannes, Hawai, ca regii
Pensionarii, pedagogii
Au ajuns precum milogii.

Venetici fac pretul painii
Iar la cozi stam noi, romanii
Muncitorii n-au salarii,
Curvele pupa dolarii.

Buna tara, rea croiala
Mama ei de randuiala.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.

Vin ai nostri, pleaca ai nostri
Noi râmînem tot ca prosti.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.

Romania-i de vanzare
Cu uzini, crese, hotare.
Spagile au zornait,
Algoritmu-i multumit.

Dumnezeu dac-ar veni
Prim-ministru intr-o zi
L-am manji si i-am gasi
Cazier la SRI.

Buna tara, rea croiala
Mama ei de randuiala.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.

Vin ai nostri, pleaca ai nostri
Noi râmînem tot ca prosti.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la totï.

vineri, 4 iunie 2010

"Huiduiti si strigati, ca noi furam in continuare" sau "Teroristii de pensionari si bugetari sa-si tina gura"



Aceasta este raspunsul guvernului la strigatele de agonie ale celor o teime de romani


Degeaba isi urla disperarea si groaza de ziua de maine aproape o treime dintre romani - peste 5 milioane de pensionari cu peste un milion de bugetari fac aproape atata -, degeaba striga in cor economisiti romani dar mai ales strini "Nu taiati veniturile in perioada de criza", ca Zeus sie una si buna: "Taiati pensiile! Taiati salariie!"
Dupa ce i-a facut pe pensionari si pe bugetari "cancerul economiei", iar la Boc i-a dat ordin sa-i faca si "teroristi" invocand art. 53 din Constitutie, Zeus s-a retras in spatele sutelor de sepepisti si nu mai vrea cu nici un chip "baie de multime", cu toate ca acum, in cel mai bun caz, ar avea parte de o "baie" de scuipat, huiduieli si indicari de directia pe care vrea nu vrea, o va urma cat de curand, "Jos".
Dar, strigatele nu ajung pana la el. Huiduielile ce au cuprins inreaga tara nu-l ating si de fapt nici nu-l intereseaza, pentru ca el e Zeus. In infatuarea, nesimtirea, inconstienta lui si a pedeleilor pe care ii pastoreste, ei se cred de-asupra tuturor romanilor, ei sunt arieni, ei sunt "cei alesi", numai ei pot conduce tara - asta e drept, cu adenda: "la dezastru total" -, ceilalti 14-15 milioane de romani sunt niste|"rame", niste "taratoare" la care nu merita nici macar sa te uiti, secum sa-i iei in seama. Ei se conduc si conduc cu mana puna la umar bagata in banii publici, iar la semnalele mass media, raspund invariabil "Nolli me tangere".
Dupa ce a declarat ieri una din "goarnele" lui Zeus - "goarnele" number one sunt Boc si Elena Udrea dar, pentru treburi murdare mai usoare are altele, de rezerva, printre care e si Ioan Oltean. El este unul din cei tot mai putinii "adoratoridebasescu", cei care daca Zeus ar iesi in pielea goala in public, ar spune ca ceilalti nu inteleg nimic, ca Zeus este imbracat in cel mai autentic constum Armani. Ma intreb asa, de pamplezir, oare dupa ce Zaues si Boc vor fi acuzati si judecati de subminarea economiei nationale, genocid si deturnarea banului public (Caci vor fi, nu? Daca nu, atunci nu mai avem partide de Opozitie, nu mai avem democratie, nu mai avem nimic), vor cobori in goana portretul "Tatucului Zeus" atarnat de-asupra patului din dormitor in loc de icoane? si se vor declara democrati convinsi, liberali sau social-democrati din tata-n fiu?
Si as mai avea o propunere logica, daca tot a invocat "Piticul-pocait", - apropos, la mitingul de protest din Satu Mare ce a avut loc joi, 3 iunie si la care, desi ploua destul de tare, au participat peste 1.000 de bugetari, pensionari, politisti si angajati din sectorul privat, cele mai reusite "strigari" au fost: "Basescu, Basescu/Ia-ti Piticul si te du" si "Unu' mic si unul Chior/Si-au batut joc de popor" - articolul 53 din Constitutie, acesta trebuie invocat in timpul campaniilor electorale, cel putin o generatie de acum inainte. Iar politistii sa poat lua in custodie pe loc si fara mandat, in aceasta perioada, pe toti cei ce cumpara alegator, fie ca sunt membri de rand ai unui partid, fie parlamentarisi apopi sa fie judecati in procedura de urgenta, conform art.53.
As vrea sa adresez acum un apel catre pedelistii cu frica lui Dumnezeu si cu bun simt - desi putini, sunt convins ca exista -, care mai au curajul sa gandeasca si care vor sa-si poata privi in ochi alegatorii: Votati la asumarea raspunderii sau/si la motiunile de cenzura, impotriva guvernului Basescu via Boc!
Caci romanii s-au pronuntat in aceste zile atunci cand au strigat: Quousque tandem abutere, Zeus, patientia nostra?