vineri, 8 aprilie 2011

Cseke Attila, un Mengele al Romaniei/ sau / Omorati pensionari, bolnavi, bugetari sa ne mearga noua bine



Din lipsa de spatiu la titlu, nu am continuat fraza: "omorati..." cu: copii, mame, elevi, studenti, someri si, in general tot cer misca-n tara asta, raul, ramul, da vedeti sa nu fie pedelisti. Si iata ca s-a intamplat sa fie: unul dintre cei morti in fata spitalelor cu usile ferecate a fost presedintele unei organizatii locale a PDL.
In urma cu cateva luni, apropos de taierea pensiilor militarilor, am tinut sa aduc aminte faptul ca la procesul de la Nurnberg, si cei ce au clamat intru apararea lor ca ei doar au executat ordine atunci cand au omorat oameni, au fost comandati la fel cu cei ce le-au dat.
Prin urmare, noul Mengele, pe numele lui din buletin Cseke Attila, cel al Romaniei, desi desfiinteaza spitalele din ordinul lui Zeus, nu este permis sa scape de judecata, sa scape de acuzatia de crime prin imprudenta, sau char genocid, in fapt atentat la fiinta nationala. Si sa fie "ascuns" dupa gratii cel putin 15 - 20 de ani. Asta daca USL, dupa venirea la guvernare, va dori sa faca ordine in tara, sa pedepeseasca toti "criminalii" PDL-ului pentru impingerea tarii in faliment (economic, politic, moral, legislativ), saracirea populatiei pana la cel mai de jos nivel imaginabil, distrugerea a tot ceea ce a stat la baza statului si societatii. Iar pedepsirea sa se refere de la Zeus la Elena din Plescoi (sunt convins ca ii va sta foarte bine in deux piece in dungi verticale in curtea de la Targsor), de la Cseke-Mengele la Funeriu "groparul Invatamantului", de la Piticul Mincinos la ceilalti ministri ai cabinetului sau.
Tineti minte cum se striga in Piata Revolutiei si in toata tara in decembrie '89: "Ceausescu judecat/Pentru sangele varsat!". De ce nu ies acum bucurestenii sa strige: "Cseke si Basescu judecati/Pentru bolnavii decedati!"? Singura explicatie: nu le pasa, sunt la fel de lipsiti de suflet precum Basescu - Udrea - Boc - Anastase (BUBA) & Co.
Cati trebuie sa mai moara, de fapt sa fie omorati cu decizii numite cinic "reforma statului" - numai pentru a le fi bine pedelistilor - pentru a ne trezi?

Niciun comentariu: