vineri, 18 martie 2011

Si a fost a treia strigare vestind moartea/sau/Blestemul MioriteiBucurestenii au dovedit din nou ca sunt niste profitori fara scrupule, fara vreo consideratie pentru restul de peste 90% (Daca in Capitala traiesc peste 2 milioane de oameni, pana la 22 de milioane inseamna peste 90%) a populatiei tarii, "provincialii", cum ii numesc ei cu aroganta si superioritate desi, e o regula valabila in toata lumea, ca in capitale se aduna din provincii - pe langa cei nascuti acolo - in cea mai mare parte numai oameni de slaba calitate, ca sa nu spunem "scursori". Desi nu aveau vreun motiv de ploaie, frig, vant, etc. sa nu se alature sindicalistilor miercuri, 16 martie, doat cateva zeci au facut-o. Daca ieseau cel putin 100.000 de bucuresteni si, impreuna cu sindicalistii, ar fi strigat< "Noi de-aicea nu plecam/Nu plecam acasa/Pana nu pleaca si BUBA/La mama lor, acasa", dovedeau ca traiesc rau, ca sunt nemultumiti. Asa, provincialii au ajuns la concluzia ca in Bucuresti se traieste bine, nimeni nu are probleme, pensionarii pleaca in croaziere cel putin in Mediterana, iar angajatii se inghesuie in Baleare, Ibiza, Malaiezia si alte asemenea.
Da, am auzit un argument halucinant conform caruia bucurestenii nu protesteaza pentru ca nu ii vor pe Ponta, pe Antonescu si asa mai departe. Deci, se confirma (a cata oara?) blestemul Mioritei, mai bine plecam capul si-i lasam pe BUBA sa ne taie salarii si pensii, sa ne ia impozite din ce in ce mai mari, sa ne scuipe in fata cu minciuni pe care nici ei nu le cred, sa ne umileasca secunda de secunda, sa ne condamne parintii si bunicii la moarte - pardon! ii "ajuta" sa "iasa din sistem", dupa cum s-a exprimat un membru al guvernului - iar pe tinerii sa-i faca sa plece cat mai departe de Romania. Si, in paralel, sa fure cat mai mult din buget, sa se imbogateasca, iar noi, "pulimea", n-avem decat sa murim de foame.
Chiar atat de spalate creiere sa aiba bucurestenii incat sa nu inteleaga ca aceasta este singura alternativa viabila, ca nici daca s-ar scula din mormant Ceausescu si l-ar "dirija" pe Ponta nu am avea parte de atata dictatura cata a instaurat Bassescu? Chiar `ntr-atata i-a indobitocit BUBA incat sa nu inteleaga ca mai rau de cum este acum nu se poate - nici economic, nici politic, nici din punct de vedere al democratiei care de fapt aproape nu mai este -, ca nici daca s-ar intampla vreo minune, comunismul nu mai poate fi inviat? Chiar intr-atat de tare a reusit sa le intunece mintile BUBA incat sa nu inteleaga ca Ponta (si cei tineri, din jurul sau, gen Corlateanu, Nica, Sova, etc) nu e nici Iliescu, nici Hrebenciuc iar Antonescu (si cei tineri din jurul sau, luat-i pe care vreti) nu e nici Patriciu nici altcineva? Chiara ata de tare i-au orbit "farurile" minciunilor lui BUBA incat nu vada ca BUBA ne pune in pericol insasi fiinta nationala, insasi integritatea nationala? Probabil ca, nu-i vor pe Ponta si Antonescu, dar se vor gudura la picioarele lui Ioska sau Lajos, sau Kelemen care vor veni sa-i conduca.
Multumim dragii nostri "capitalisti"! A fost a treia strigare care insa n-a vestit nasterea ci moartea, iar "baciul" (adica ei) desi avertizat de Miorita (restul populatiei) isi asteapta linistit moartea pe care, prin pasivitatea lor, ne-o dau si noua! Multumim ca iata, a cata oara?, ne-ati condamnat din nou la moarte!
De fapt, nici in '89 n-ati iesit in numar mare decat dupa ce a decolat elicopterul. Pana atunci, pe strazi au fost doar cateva sute dintre voi. Ceilalti, ca si miercuri, ati stat ascunsi in case, dupa care ati iesit sa luati ceva la care nu ati avut nici un merit. Macar noi, cei din provincie, am iesit in centrele oraselor noastre cu miile si am protestat, am strigat si, cel putin in mica parte, am meritat sa ne bucuram de victorie.
Apropos de furat: chestiunea cu 12 romani care au, impreuna, in conturi elvetiene cateva zeci de milioane de euro e ultimul banc macabru dar foarte prost a lui Blejnar. Pe net circula de multe luni urmatorul tabel (In bancile din Elvetia si Belgia au fost identificate pana acum conturile groparilor tarii): Elena Udrea, 1 miliard euro; Traian Basescu, 2,5 miliarde euro; Radu Berceanu, 4 miliarde euro; Adriean Videanu, 5 miliarde euro; ;i Vasile Blaga, 4 miliarde euro.
Nu-i asa ca-i amuzant ca alti 12 romani au insumat in conturi cateva zeci de milioane de euro, pentru care, conform scrisorii Fiscului Elvetian, au platit impozit pe venit!!!!
In fine: am stat de vorba cu mai multi parlamentari ai UDMR. Toti spun ca se inteleg foarte greu cu PDL-ul, ca stiu cum si cat fura acestia, dar ca nu ies de la guvernare pentru ca le este teama ca Basescu il va nominaliza din nou pe Boc - un alt "pres" atat de fara coloana vetebrala, ata de servil, nu cred ca ar gasi nici macar in PDL - la sefia guvernului. Le e teama ca nu va recunoaste USL-ul, desi are peste 60% din intentiile de vot din tara (nu din Bucutesti!). Si, tot ei spun ca, daca s-ar intampla asta, sunt convinsi ca lumea (spun ei), bucurestenii in primul rand (spun eu), nu s-ar revolta, n-ar iesi in strada, iar ei ar ramane de ras.
Dormiti in continuare cu burtile goale, face sluj in continuare in fata lui BUBA, faceti-va ca nu ii vedeti pe cei din provincie, ca ei nu exista, credeti in continuare minciunile BUBA, iar in 2012, sa nu va mire un guvern cu Basescu premier, un pedelist presedinte, cartele de paine si de benzina, sau/si, desi pare exagerat, Romania scosasa temporar din UE (desigur, pana cand isi va rezolva problemele economice si de democratie, vor motiva europenii), deci inchisi din nou intre granite precum in 'inchisoarea" de dinainte de '89.
Japonia, fiti siguri, isi va reveni din toate punctele de vedere, in cel mult 5 - 10 ani. Romania nu isi va reveni economic cu BUBA & Co nici `n urmatorii 20 de ani.
Somn usor!!!

Niciun comentariu: