marți, 25 ianuarie 2011

Numai cu "Huoooo" si fluieraturi nu se schimba nimic/sau/ Romani, nu va face iluzii: astia nu pleaca de la putere cu vorba buna


Zeus si cei cativa care l-au insotit la Iasi si Focsani - desigur, din suita nu putea lipsi "blonda turista" si Baconschi, intelectualul "tarator al presedintelui" - au fost huiduiti cu ura si inversunare de mii de oameni adusi la limita suportabilitatii, aruncati cu un gest de lehamite intr-o saracie aproape absoluta, de catre cei ce ne-au inrobit si ne inrobesc, ne-au umilit si ne umilesc in continuare, in timp ce ei aduna averi colosale din banii de pastile ai pensionarilor, din alocatia copiilor, din banii cuveniti mamelor, din carjele invalizilor si din pensiile tuturor romanilor, fie ei civili sau militari.
In timp ce iesenii si focsanenii huiduiau, milioane de romani au uitat de semnificatia si maretia momentului si au huiduit si ei, in gand. Sau doar au gandit sau chiar au injurat- am auzit cu urechile proprii si personale -, sau au spus doar: "Bine ca-i huiduiti, dar nu ajunge.
Nu ajunge pentru ca astia nu pleaca de la putere - pentru ei, inclusiv pentru Oprea, generalul-izmanar, notiunile precum onoare, demisie, verticalitate, respectarea cuvantului dat, este ceva jignitor, precum o injuratura de mama - cu vorba buna. Dar nici romanii, dupa cum se arata, nu sunt dispusi sa iasa in strada cu milioanele sau cel putin cu sutele de mii, si sa nu plece de acolo decat dupa ce vor fi cazut acesti paraziti care au napadit tara precum metastazele celui mai crunt cancer.
Speranta a milioane de romani a ramas in partidele de Opozitie care se vor uni. Dar, si ei trebuie sa atraga de partea lor fie UDMR-ul - Frunda si alti cativa membri marcanti au cerut in mai multe randuri iesirea de la guvernare dupa Congresul din februarie, fie "tradatori" din UNPR sau PDL, plus minoritatile altele decat UDMR.
Daca vor reusi si vor trece o motiune de cenzura, Piticul de la brelocul lui Zeus va sfarsi asa cum sfarsesc toti cei fara sira spinarii: ridicol, urat, in genunchi, asa cum de altfel a stat in fata stapanului sau ale carui ordine le-a excutat fara cracnire.
Iar epoca Basescu-Boc & Co adica perioada 2005 - 2011 sau, in cel mai rau caz, 2012, va fi stearsa de memoria colectiva si din calendar. Aceasta perioada va fi un hiatus despre care se va spune doar "Au fost ani de saracie, mizerie, umilinta, dictatura, de lipsa a democratiei, despre care nu merita sa vorbim". Si se va trece mai departe.
Am primit prin e-mail de la romani necunoscuti dar care incearca sa-si strige astfel disperarea, doua texte pe care le redau in continuare. Nu stiu cat adevar contine cel de-al doilea, dar sunt convins ca primul este rostit zilnic, intr-o formula asemanatoare, de cel putin 15 milioane de romani:

"BLESTEM DE OM SARAC

Din balegi si din cuib de cuci,
Rasar ca viermii, politruci
si din haznalele de bani –
costume negre de snapani,
Viteji ca musca la arat!
Si ne-ati mintit si ne-ati furat,
si-ati pus pe noi si jug de boi!
Blestem, blestem, blestem pe voi!

Murdari in suflet si in gand,
cu ghearele averi strangand,
din flote, fabrici si uzine,
voi ati lasat numai ruine!
v-ati gudurat pe langa clerici
cu manastiri si cu biserici
si vile v-ati facut, de soi...
Blestem, blestem, blestem pe voi!

Voi v-ati tradat si intre frati,
ca voi, si viermii-s mai curati.
Ati daramat scoli si spitale
ca sa va fie voua moale
si v-ati brodit si parlamente
din lichelute repetente.
Si ne-mproscati doar cu noroi!
Blestem, blestem, blestem pe voi!

Ati omorat orice dreptate,
ati jecmanit tot ce se poate,
guvernul vostru cu ministri
e-o adunatura de sinistri.
Batjocura si umilinta,
A mai ramas la voi credinta?
Ghiolbani de jafuri si gherțoi,
Blestem, blestem, blestem pe voi!

Ati saracit o tara-ntreaga,
nici dracul sa nu o mai dreaga
si din privatizari cu fumuri
ati tot lasat lumea pe drumuri!
Dar cum sa faceti voi vreun drum
cand urma voastra e doar scrum?
La talharii va strangeti roi!
Blestem, blestem, blestem pe voi!

Blestemul greu sa va loveasca,
Doar bube rele sa va creasca,
ochii sa ii aveti ca napul
si sa va roada viermii capul!
Sa putreziti toti prin palate,
toti spulberati sa fiti in toate
si sa aveti doar oase moi!
Blestem, blestem, blestem pe voi!

Popor roman, nu te-ai saturat sa stai pe locul mortului si sa fii condus de toti tampitii?
Chiar ti-e jena sa iubesti tara asta? Nu trebuie sa fii nationalist-comunist pentru asta - Dan Puric"

Si:


"Consternare totala

Traim ca intr-un scenariu de film, nici nu mai stim care sunt efectele speciale si care realitatea
Desi nu este imposibil, imi vine greu sa cred....daca ar fi milioane in loc de miliarde, ar fi perfect posibil, aproape sigur, dar .... miliarde....SECURITATEA scapata din haturi !
DESPRE SINCERITATEA TARZIE A UNUI VOTANT PDL! E BINE CA ORICUM S-A TREZIT. INTREBAREA ESTE: OARE NE MAI REVENIM DIN LOVITURILE ACESTOR MASCARICI ISTORICI?

IN BANCILE DIN ELVETIA & BELGIA AU FOST IDENTIFICATE PANa ACUM CONTURILE GROPARILOR TARII, SI ANUME:
* ELENA UDREA - 1 MILIARD DE EURO
* TRAIAN BaSESCU - 2,5 MILIARDE
* RADU BERCEANU - 4 MILIARDE
* ADRIEAN VIDEANU - 5 MILIARDE
* VASILE BLAGA - 4 MILIARDE
Din vremuri imemoriale, banditii s-au dat singuri în gat. Situatia se repeta si acum, în Romania, cu gruparea de crima organizata reunita în jurul lui Traian Basescu. De mai bine de 1 an de zile, acesti mafioti se ameninta si se santajeaza reciproc, dupa cum se vede si se stie. Fiecare are impresia ca ceilalti au furat mai mult. Impresie bazata pe fapte reale, dupa cum avea sa se dovedeasca.
In Ajunul Craciunului, mai exact vineri, 24 decembrie, la orele 11,30, Traian Basescu i-a chemat la ordine, într-o vila de protocol de la Predeal, pe cei 3 cu care a pornit la drum si de care nu are loc Elena Udrea. E vorba de Adriean Videanu, Vasile Blaga si Radu Berceanu. Primii 2 au sosit la timp, venind de la Bucuresti. Dupa o ora, avea sa vina, de la Craiova, si Radu Berceanu.
Discutia a fost una violenta, cu urlete animalice si amenintari, si a durat pîna la orele 14. La un moment dat, Basescu le-a pus în vedere sa plece din partid, imediat dupa Anul Nou. si le-a pus pe masa dovezile si extrasele unor conturi bancare, aduse din strainatate de un prieten arab al Elenei Udrea, agent al mai multor Servicii Secrete. Astfel, conform acestor probe, cei 3 au depuse în bancile straine urmatoarele sume: Vasile Blaga si Radu Berceanu - fiecare cate 4 miliarde de euro; Adriean Videanu - 5 miliarde. Cele mai multe conturi se afla în Elvetia si Belgia. La cateva ore dupa ce a plecat Banda celor 3 (mai precis, la 18), au "aterizat" si Elena Udrea si arabul respectiv. Acesta e sirian si are o retea de hoteluri la Paris, Bruxelles, Beirut, Abu Dhabi si în alte orase si statiuni turistice. Reamintim ca "amantii mortii" au sume ceva mai "modeste" în bancile din strainatate: Traian Basescu - 2,5 miliarde de euro; Elena Udrea - 1 miliard. Normal ca sunt invidiosi! Acelora care, poate, se mira de marimea colosala a sumelor le vom reaminti ca cei 3 raufacatori au condus, ani de zile, ministere-cheie ale Guvernului Romaniei: Interne, Transporturi, Economie. E inutil sa precizam cum au putut talhari acesti hoti fondurile acelor ministere, dar si împrumuturile externe, în conditiile în care NU i-a controlat nimeni. În curand, vor FURA si aerul pe care-l respiram, BRAVO votangiilor pomanagii pentru galeti portocalii, BRAVO celor care au pus botu' la promisiunile lor mincinoase".

Niciun comentariu: