luni, 7 februarie 2011

Zeus & Co distrug Romania cu un ranjet cinic in coltul gurii /sau/ Decat sa pierdem noi un euro, mai bine sa moara 1 milion de romani



(explicatie foto: asa vom arata in scurt timp daca ii mai lasam pe astia la guvernare)


De o vreme incoace, adica de vreo doi ani de cand si l-au "montat", cred ca nici cel mai faimos estetician din lume n-ar putea scoate din coltul gurii lui Zeus % Co (adica Boc, Udrea, Oltean Vidranu si alte cateva nevertebrate din PDL) ranjetul batjocoritor pe care il afiseaza in public. Ranjetul ne este adresat noua, cei ce nu contam si, din pacate, nu facem nimic sa li-l scoatem. Noi, cei multi, care le alimentam conturile din impozitele noastre, noi cei multi carora ne spun< "Aveti rabdare, peste vreo 20 de ani o veti duce mai bine, dar numai daca ne votati". Dar, pana atunci, suferiti romani de foame, de frig, de ce vreti voi, pentru ca, pentru noi, un euro in contul nostru sau al partidului e mai important decat viata a 1 milion dintre voi. Asta ca sa fie "manierati" ei nu spun decat viata a 1 milioan si nu adevarul, viata a 20 de milioane dintre voi.
Nu m a pot abtine sa va reamintesc faptul ca prin vara anului ttrecut, am postat pe acest blog un material intitulat "Astia mint si cand spun adevarul".
Basescu minte in continuare fara sa clipeasca si, cu cinismu-i caracteristic - pe care l-a dobandit, impreuna cu ranjetul, dupa ce si-a subordonat toate stucturile puterii, mai putin judecatorii - ne anunta ca asa zisa reforma a statului - in traducere libera din romana in romana = spoliere totala, saracie absoluta generalizata, cat mai multi pensionari "retrasi din sistem in mod natural", cat mai multi oameni de valoare (in primul rand medici si personal medical dar si altii pe care nu ii poate insela cu trucurile-i ieftine) plecati din tara, cat mai multi bani adunati in conturile din off-shor-uri, cat mai putine proteste, iar noi, cei ramasi, sa strangem cureaua - de preferat de gat - si sa tacem.
Ultima lui minciuna cat Everestul este aceea ca nu mai luam bani de la FMI pentru ca nu mai avem nevoie, economia creste, salariile au ajuns la nivelul celor din UE, pensiile la fel, profesorii medicii si toti cei ce au un loc de munca isi petrece sfarsiturile de saptamana si concediile in Baleare, croaziere pe oceanele Pacific sau Atlantic, etc.
De fapt, Jeffrey Franks ne-a transmis ca fondul a inchis robinetul pentru ca iata, am cheltuit 20 de miliarde euro - pritenii stiu pe ce - iar economia e la fel de nemiscata ca in 2009. Cu alte cuvinte, fondul nu ne mai da bani, guvernul sa se imprumte de pe piata libera atunci (atentie< nu daca) cand are neoive de bani pentru pensii si salarii. Punct.
"Sculati voi oropsiti ai Romaniei, voi osanditi la foame, sus! Sa'nceapa a lui Zeus & Co apus", as indemna romanii sa cante, daca as sti ca sunt in stare sa cante in timp de marsaluiesc prin Piata Victoriei si Revolutiei, in timp ce se aduna cel putin 1 milion in Bucuresti si sute de mii in orasele mari ale tarii. Dar, mi-e teama ca chiar daca vor canta asta o vor face numai in baie, cu dusul dat la m axim sa n-auda nici macar nevasta sau copiii.

Niciun comentariu: