luni, 17 ianuarie 2011

La Nurnberg au fost condamnati exact ca sefii lor si cei ce s-au scuzat ca au executat ordine sau Unde scrie despre o limita de 3.000 lei?


Luni, ianuarie 18, 2010, am postat pe acest blog materialul intitulat< "A trecut betia sarbatorilor. Incep dispopnibilizarile si scumpirile. Sa traiti bine se transpune in practica"
Redau in continuare numai cateva fraze din material: "... dupa ce ne vom trezi din betia sarbatorilor (nu neaparat din cea provocata de alcool), ne vom lovi de zidul unei realitati pe care nici atunci si nici macar acum nu ne-o putem inchipui. Adica, nici atunci si nici acum, nu putem realiza iadul care ne asteapta. Primele semne si anume anuntarea disponibilizarilor, scaderea punctului de pensie si scumpirile generalizate sunt prea slabe pentru a putea sa ne inchipuim pana unde se va ajunge. Putina rabdare, nu vor trece mai mult de doua-trei luni pana ne va ajunge cutitul la os. Si ne va durea rau...Vom trai bine in anul acesta - si in 2011 despre care ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a spus ca va fi cel putin atat de greu ca 2010 -, dupa ce vor fi disponibilizati peste 100.000 de angajati si dupa ce la vara, cand se vor epuiza si banii din transele III si IV de la FMI, pensionarii nu-si vor primi pensiile, iar bugetarii salariile. Ca de "ciuntit" deja le-a ciuntit guvernul actual. Este adevarat, in compensatie, acelasi guvern a majorat ajutorul de inmormantare, masura prin care recunoaste ca pana la sfarsitul anului, in afara de cei peste 200.000 de pensionari pe care vrea sa-i scoata din sistem, va mai scapa de vreo jumatate de milion - nivel minim - prin "moarte naturala" (de foame si mizerie, daca acestea sunt naturale). Si chiar daca acum parafrazam sloganul basescian si spunem "Bine ca mai traiti", vom ajunge la sfarsitul anului acestuia sau a celui viitor sa strigam prin tara< "Bine, bine, dar mai traiti?".
Quod erat demonstrandum. Nu sunt niciun fel de oracol, nici ghicitor. nici altceva; am analizat doar datele care au fost la indemana tuturor si am tras concluziile ce veneau aproape singure.
In alta ordine de idei< e clar de unde a izvorat geniala idee de taiere a pensiilor militarilor. Tocmai de la cel ce le spunea, inainte de realegerea sa, in 2009, ca nimeni nu se va atinge de ele. Nici nu s-a atins, ci s-au taiat otova, s-a taiat in carne vie.
Cred ca aici se cuvin facute doua precizari, sau o intrebare si un remeber. Intrebarea: unde scrie de limita de 3.000 lei sau din ce studiu de impact a fost luata? Iar remember-ul: Cei 5.000 de militari - ofiteri, subofiteri si angajati civil - precum si sefii lor, sa nu uite: La procesul de la Nurnberg, militarii care s-au scuzat afirmand ca n-au facut nimic altceva decat sa execute ordine, au fost condamnati la fel - la inchisoare sau la moarte - cu sefii care le-au dat ordinele. Daca ei cred ca nu se va ajunge la asa ceva se inseala. Nu se va ajunge azi, nu se va ajunge maine, dar Zeus, Boc & Co (pe langa ceilalti cunoscuti, aici se incadreaza si Gabriel Oprea, generalul cu patru stele facut peste noapte pentru "curajul" de a "ttrada" PSD si de a infiinta un partid-satelit al PDL: intre noi fie vorba, UNPR are la acest moment un procent de 0,1% in sodaje, la care noi ii dorim: tineti-o tot asa!) nu vor ramane vesnic la guvernare. Iar cei ce vor prelua puterea, chiar daca nu vor dori sa o faca, vor fi obligati de mass media si de societatea civila sa depuna plangeri penale impotriva celor ce dispretuiesc, umilesc si chinuie poporul roman.
Motive< cate vreti? Ceausescu a fost impuscat numai pentru subminarea economiei nationale. Pe langa asta, actualii guvernanti au mai comis< tentativa de genocid. Au vrut sa taie pensiile fara a avea vreun studiu de impact, fara a estima macar, cati pensionari vor muri de frig, foame, lipsa de medicamente, sau toate la un loc> faptul ca cei de la Curtea Constitutionala au avut un moment de "ratacire", de "insubordonare" fata de ordinele lui Zeus, nu scuza intentia = tentativa. Alt cap de acuzare< incalcarea in mod repetat a Constitutiei Romaniei, calcarea in picioare a hotararilor judecatoresti - ultimul exemplu, incalcarea Deciziei Curtii de Casatie si Justitie care suspenda aplicarea HG privind taiarea pensiilor militarilor -, deturnarea de fonduri din bugetul de stat - numai in 2010, conform site-ului "porcisme.ro", pedelistii au "supt" din buget circa 10 miliarde euro, pe care i-au bagat direct sau indirect, in buzunarele proprii -, precum si alte fapte ce sunt incriminate de Codul Penal.
Chiar daca nu e trecuta in Codul Penal, fapta de a decredibiliza toate institutiile statului, incepand cu Invatamantul, Sanatatea, Justitia si nu in ultimul rand, Armata ca sa ramana numai Zeus & Co in lumina reflectoarelor, este una josnica si fara precedent in istoria Romaniei. Ca nu a reusit, ca Zeus are o credibilitate de 10% iar Boc, precum statura sa, de vreo 5%, e o alta disctie. Dar, au incercat.
Nu uitati, romani< somnul ratiunii naste Zeusi, Boci, Udreani, Olteani, Videani etc, adica monstri! Treziti-va! Desteptarea!

Niciun comentariu: