vineri, 10 decembrie 2010

Basescu taie pastila batranilor, laptele copiilor si carja invalizilor sau Pana si pamantul din cimitir trebuie impozitat


Zeus s-a trezit din puiul de somn pe care l-a tras la summit si din cel de dupa el si s-a uitat in jur cu ochii lui de soim, impaienjeniti de apara minerala pe care o consuma `n cantitati industriale.
Intrebarea lui de tunet adresata "catelului Boc" si haitei de maidanezi din PDL a sunat asa: "A mai ramas ceva ce se exprima in bani, netaiat?" Iar latraii au raspuns: "Da, marite Zeus, laptele copiilor, pastilele pensionarilor si carjele invalizilor". Zeus n-a ezitat nicio clipa si a tunat din nou: "Dixit. Sa se taie tot!". Si s-a taiat. "Après moi le déluge" (dupa mine, potopul), pare sa fie deviza lui si a pedelistilor care il urmeaza acum fara sa cracneasca, dar veti vedea cum se vor caina, cum se vor lepada de Zeus, mai abitir decat Petre de Isus, atunci cand el nu va mai fi presedinte de tara ci, sa dea Domnul cat mai curand, presedinte de celula.
A spus apoi ca sotia sa a nascut doua fete si, dupa fiecare nastere, dupa trei luni de concediu post-natal, s-a intors la servici. Dar, doamna Maria - care n-are alta vina in afara celei ca si-a ales cum si-a ales tovarasul de viata, in rest merita toata stima si admiratia noastra, a tuturor pentru modul in care a trait - a declarat, si inca in doua randuri, ca de fapt, dupa prima nastere a devenit casnica iar de atunci n-a mai avut serici. Si ce daca? Ne spune Zeus ca laptele e negru? Ne spune si asa trebuie sa fie.
"Nu sunt bani, nu sunt bani", canta in cor aceasta anti-colinda Zeus, trompetele sale (Boc, Udrea, Videanu, Oltean - acestia si inca altii vreo 10 care sunt tromboane mari, nu trompetute) si ceilalti pedelisti, in timp ce, dapa colt, se infrupta cu ambele maini din bugetul tarii. Iarasi are dreptate Zeus: nu sunt bani decat pentru ei. Pentru ceilalti 22 de milioane, nu sunt. Clar? Laptele e negru si asa trebuie sa fie. Punct.
Ceea ce insa este cel mai dureros este ca noi, poporul, am intrat in hibernare de cativa ani si nu ne mai pasa de nimic. Ni se ia painea de la gura? Si ce! Ni se ia viitorul prin "uciderea pruncilor"? Si ce! Ne sunt ucisi, indirect - dar cu intentii directe, devreme ce Seitan mai intai si apoi Boc au spus ca batranii trebuie "sa iasa natural din sistem"? Si ce! Sindicatele au incercat ceva timid, iar bucurestenii au spus - cel putin asta am citit intr-un editorial cu vreo doua luni in urma - ca nu ies in strada pentru ca nu vor sa schimbe hotii actuali (dovediti cu varf si indesat, in fiecare zi; conform site-ului porcisme.ro, din 2008 pana in preezent, pedelistii au furat din buget peste 10 miliarde euro) cu eventualii, posibilii, probabilii, ipoteticii (grunzul de sare) hoti, Ponta si Antonescu. Pai de ce nu scot ei din maneca altii, mai cinstiti. Mai bine dau din umeri si rabda de foame. Nici Ceausescu n-a avut curaj sa ne umileasca intr-un asemenea hal. Si ce!, spun cei umiliti, batjocoriti, furati, infometati.
Poate dupa ce - si nu daca, pentru ca e sigur ca se va intampla - vor fi gasiti pensionari morti de frig sau/si de foame in apartamentele lor, sau vor muri copii, tot de foame sau/si de frig, sa se produca decliclul. Sau, nici atunci?

Niciun comentariu: