joi, 28 octombrie 2010

Victoria PDL & Uniunea Tradatorilor & UDMR-ului asupra poporului roman/"Taratorii" PDL, UNPR, UDMR condamna milioane de romani la saracie absoluta



Taratorii PDL, UNPR si UDMR au sarbatorit caderea motiunii de cenzura ca pe o mare victorie. Si este cu adevarat o mare victorie: aceste nevertebrate au invins poporul roman. N-au invins PSD+PC si PNL, ci tot poporul roman, pe care l-au condamnat sa continue sa se adanceasca in saracie, in mizeria materiala si spirituala instaurata de guvern, nu de criza mondiala. In urma cu circa doua saptamani am citat cateva fragmente dintr-un interviu luat unui economist roman care traieste in Germania si anume Dyonisos Fota. Acesta a spus clar, de la inceputul interviului, ca in Romania criza este endogena ( ENDOGÉN, -Ă, endogeni, -e, adj. - Care ia nastere, care se datorește unor cauze din interiorul organismului. – Din fr. endogène, conform DEX) si nu produsa de cauze exterioare. Mai vrem ceva?
De fapt, suntem precum pe o tabla de sah, pe care PDL, multimplicat de vreo 10, 100, hai cel mult 1.000 de ori ( mai mult sau mai putin din convingere de UNPR (Partidul tradatorilor) si UDMR) reprezinta negrele (cancerul necrozat al tarii), iar cele 16 piese albe, multimplicate cu 1 milion de ori suntem noi, cei infranti oricum am juca, deoarece "negrele" nu respecta nici o regula a jocului, ne dau sah ori de cate ori vor fara a muta, ne-au dat acest sah al motiunii dar, uita mai multe mici amanunte care va intoarce jocul in asa fel incat sa le dam mat direct.
Unul dintre amanunte il uita UDMR care cica, n-a votat motiunea ca sa nu produca o criza politica (aici Frunda György, in mod intentionat si nu din greseala deoarece vorbeste foarte bine romaneste, a folosit termenul "politica" si nu "guvernamentala" asa cum este corect pentru a crea confuzie) si din loialitate. Se vede ca uniunea s-a molipsit de molima minciunii de la cei pe care ii sprijina, deoarece senatorul maghiar a folosit aceleasi cuvinte ca si BUBA & Co (Basescu-Udrea-Boc-Anastase) atunci cand si-a motivat gestul. N-a spus un cuvant despre faptul ca, prin acest gest, parlamentarii uniunii au condamnat milioanele de romani (inclusiv de co-nationali) la foame, frig, saracie, mizerie, desi sunt constienti de ceea ce au facut, dupa cum reiese din discutiile purtate cu parlamentari de-ai lor in particular. Mai mult, sunt la fel de constienti ca nu avem nici un viitor cu actualul guvern, in afara aceluia ca PDL sa mai stoarca "sangele" bugetului de banii ce mai pot fi storsi, iar daca nu va pica pana-n 2012, sa ne spuna atunci senini ca au incercat sa scoata tara din criza, dar n-au reusit. Dar atunci noi toti, tara, poporul, vom fi de mult in moarte clinica. Ce uita: un mic amanunt si anume: s-au pus in genunchi in fata lui Basescu, au lins maninile lui BUBA &Co pentru a obtine "avantajele" urmarite la Legea pensiilor. Dar, deja, politiceni PSD si PNL, s-au gandit sa-i "rasplateasca" - in afara rasplatii co-nationalilor lor care deja sunt atat de revoltati incat sa nu le dea atatea voturi incat sa intre in Parlament, fie la alegerile la termen fie la cele anticipate - fix dupa faptele lor. Si anume: pentru ca UE sa nu-i acuze de asuprirea minoritatilor, vor finanta un ONG (sa zicem unul numit "Roamanul verde suparat pe ungur", sau "Romanul verde care nu vrea ca lui Stefan cel Mare sa i se spune A Nagy Istvan sau lui Mircea cel Batran, Az Oreg Mircea", sau altfel) sa adune cele 100.000 de semnaturi pentru amendarea Legii Invatamantului. Si stiti ce articole se vor cere a fi amendate, absolut din intamplare? Exact cele pentru care s-au tarat in genunchi in fata BUBA de cand au intrat la guvernare. Si in plus, spun ei, "UDMR nu are ce sa mai caute langa noi, vom implini majoritatea cu Grupul celorlalte minooritati, iar ei sa ramana in Opozitie, langa cei pe care ii sprijina".
In ce priveste parlamentarii PDL -in primul rand, dar si cei ai aliatilor lor -, scarba este singurul cuvant ce poate defini placerea masochista cu care s-au lasat legati in lanturi precum sclavii-vaslasi de pe corabiile romane, placerea cu care s-au lasat priviti de o tara intreaga - inclusiv membri PDL spun acelasi lucru - cum sunt umiliti, batjocoriti, cum li se calca in picioare demnitatea de om si libertatea constiintei. Ei au uitatat - de fapt, sunt convins ca majoritatea nici n-au stiut - ceea ce a spus N. Iorga despre parlamentari si anume< "Sa stai mandru cand stai sus, numai atunci cand nu ti-e rusine sa-ti aduci aminite de cine te-a adus acolo". Sau ce-a spus un filozif francez, Chamfort: "Stima valoreaza mai mult decat celebritatea; demnitatea mai mult decat renumele; cinstea mai mult decat gloria".
De ce suntem in situatia in care suntem, de ce suntem tratati asa cum suntem tratati de catre intreaga lume, de ce nu suntem egali cu ceilalti europeni? Pentru ca avem un presedinte precum Basescu, pentru ca avem parlamentari nevertebrate-taratoare precum pedelistii, nevertebrate-taratoare-tradatoare precum uneperistii, nevertebrate-taratoare-tradatoare-oportuniste precum udemeristii. Pentru toti acestia popor, tara, interes national, sunt vorbe bune de ametit alegatorul, ca in rest sunt notiuni fara continut.
In fine, nu va amagiti< economisti de marca romani si straini ne previn: indiferent ce masuri ia acest guvern, anul 2011 va fi si mai greu. Indiferent ce masuri va lua un nou guvern, din 2011 ar putea incepe revenirea catre linia de plutire.

3 comentarii:

Daria spunea...

Nu mi se pare deloc normal ca Elena Udrea sa fie incadrata alaturi de acesti oameni cu care nu are nimic in comun pentru ca ea chiar isi face treaba bine la minister.

Anonim spunea...

Da' a incadrat-o cineva cu forta in PDL? A fost membra PSD, apoi PNL dar, spiritul de tigan din ea a facut-o sa tradeze pe rand, ambele partide, si sa se lipeasca - la propriu (in pat) si la figurat - de membri marcanti ai PDL, apoi si de Ali-Baba, Zeus, Popeye si cum mai vreti sa-i spuneti, seful hotilor pedelisti, de buna voie, pentru a obtine avantaje materiale, in primul rand. Sunt de acord ca ea nu are nimic in comun cu PDL-ul - asa cum n-au majoritatea mambrilor partidului, inclusiv conducatorii lui -, respectiv cu doctrina care de fapt nu exista. In comun are numai cu hotia - este cmplice, impreuna cu Cocos, la talharia si tradarea de tara de la Alro - si cu betia puterii specifica edelistilor.
Autorul

Anonim spunea...

Dna Udrea este singura persoana care cu adevarat s-a zbatut cu toate probleme.