luni, 11 octombrie 2010

B.U.B.A. a evoluat intr-un cancer in stare terminala sau Operatia a reusit, bolnavul a murit







Nu stiu daca lidera PSD care a spus ca suntem condusi de B.U.B.A. adica Basescu-Udrea-Boc-Anastase este si autoarea panseului, dar nu conteaza. Important este ca a avut dreptate. Din pacat insa, n-a continuat ideea: B.U.B.A. a evoluat intr-un cancer in stare terminala. Iar B.U.B.A. ne aplica tratamente peste tratamente si mai ales operatii, in timp ce bolnavul mai traieste numai cu ajutor aparatelor, dar nu mai are mult si se va aflat in "moarte clinica".
Adica trateaza 99,9% dintre romani cu taieri de salarii si pensii - de la cele atat de mici incit cei din clanul B.U.B.A. nu ies din casa nici pana-n fata vilei cu atatia bani `n buzunar - iar din bolnavul numit Romania mai scot si cele mai mici resturi de organe, adica bani. Sangele - a se citi "bugetul" - care a mai ramas in bolnav si in pungile cu perfuzii de la FMI, BM, CE, este supt cu perseversenta, picatura cu picatura si bagat in venele - a se citi conturile - liderilor PDL ;i desigur, a acolitilor care le-au dat peste 200 milioane euro in campania din 2009 pentru presedentie, iar acum vor banii inapoi.
Daca tratamentele si operatiile ar fi facute de niste medici specialisti respectiv chirurgi - a se citi economisti, finantisti sau juristi cu facultatea facuta la zi -, ai mai intelege. Dar, acestia nici macar ajutori de ucenici de felceri nu pot fi numiti. Sunt niste nulitati scoase la suprafata din putul gandirii lui Basescu, trepanati bine cu cateva fraze gen "Sa traiti bine!" sau "Guvernul face ce trebuie" si aruncati in salonul in care bolnavul mai are putere doar sa geama. Geme si, din cand in cand, mai danseaza "Dansul pinguinului" sau mai striga cateva ore "Jos..." dupa care pleaca acasa in loc sa mearga pana-n panzele albe, si se mira foarte ca nu se intampla nimic.
Si nici nu se va intampla nimic oricat ar striga bolnavul in pustiu. Dar, daca isi va rupe perfuziile prin care i se injecteaza minciuni si iluzii, daca isi va smulge legaturile si va apuca bisturiul din mainile hotilor deghizati in medici, daca se va trezi cat mai repede din amorteala in care a fost adus de anestezistii B.U.B.A & Co, ar mai putea salva ceva, s-ar mai putea salva de la o moarte sigura.
Din pacate, bolnavul va muri la iarna de frig, de foame, de mizerie, fara sa-si dea seama ca toate aceste boli pot fi eradicate simplu: prin ridicarea din pat.
Se spune ca boala cunoscuta e pe jumatate vindecata. Acum noi, bolnavul, o cunoastem pentru ca ne chinuie din 2005, din zi in zi tot mai rau. Ne mai ramana sa scapam de ea. Depinde numai de noi.

Niciun comentariu: