luni, 27 iunie 2011

"Arbeit macht frei", scria pe poarta Auschwitz-ului. Basescu vrea sintagma in Constitutie


"Munca este prim furnizor de prosperitate", asta cere unicul detinator al adevarului in tara noastra, geniul neostoit intru distrugerea poporului roman, Zeus, sa se inscrie in Constitutie. Lasam la o parte faptul ca, nu siu exact, dar cred ca in nici o Constitutie din lume nu este inscrisa o asemenea aberatie. Care pe de-asupra este si de stanga, nu de dreapta, cum se pretinde a fi, desi el nu stie sa circule decat pe mijloc, in spatele masinilor SPP-istilor.
Nu stim daca insusi Hitler a avut ideea, dar pe poarta lagarului din Auschwitz, scria cam tot asa ceva: Arebeit macht frei" (munca te elibereaza). Si probabil, ca o continuare a ideii, Führerul nostru s-a gandit probabil sa puna la munca - cel putin 20 de ore din 24 - puturosii de profesori, ciubucarii de medici, protestatarii de politisti, neobrazatii de sindicalisti, carcotasii de militari activi si pensionati sau disponibilizati, trandavele mame de copii sub 3 ani, si, nu in ultimul rand, plangaciosii de pensionari.
Si astfel, in paralel, sa le mai taie din salarii tuturor categoriilor, de la opinca pana la sefii care au carnet de partid portocaliu - doar nu credeti ca pana la vladica -, inca cel putin 25% din salarii si pensii. Si iata, cum va reusi sa aduca deficitul bugetar la minus vreo 5%.
Referitor la "tradarea" Maiestatii Sale Mihai I si la celelalte elucubratii pe aceasta teme itite din si invaluite in aburii apei plate cu patru cuburi de gheata, in primul rand, trebuie sa ne uitam cine vorbeste, nu ce spune. Pacat de energia risipita de zecile de istorici si oameni de presa cu comentariile fara vreun rezultat, deoarece si in cazul lui Zeus este valabil dictonul "Nihil fit in intelectu quod non fueri in sensu", ba chiar "Ex nihilum fit nihil" (adica un fel de "de unde nu-i, nici Dumnezeu nu poate lua"). Adica, acestia au batut toaca la urechea surdului.
In alte ordine de idei, Piticul mincinos a spus luni, 27 iunie, ca de fapt, reorganizarea nu este atat de urgenta pe cat o declara cu cateva zile inainte. Parca a spus ca orice va decide UDMR, PDL va merge mai departe si isi va suma raspunderea pe legea reorganizarii, pana in 30 iunie. Ca de obicei, fara sa clipeasca, Boc a zis acum exact invers. Ma gandesc, ce m-as distra daca marti dimineata (28 iunie), Zeus s-ar trezi si dupa un pahar de apa plata cu patru cuburi de gheata, l-ar suna pe Piticul mincinos si i-ar spune: "Ma, nu ti-am zis sa-ti asumi raspunderea? Executarea!". Iar Piticul, imediat, ar iesi pe sticla si ar spune ca nici nu se pune problema amanarii, trebuie musai asumata raspunderea si facuta reorganizarea.
Aici mi-am adus aminte de bancul cu deltaplanul: In miez de noapte, un bucurestean care locuieste vizavi de Palatul Parlamentului (Casa poporului) sta pe pervazul geamului si fumeaza. Vine un deltaplan, se izbeste de Casa poporului si se prabuseste, la care omul nostru: "Tara de rahat, atentat de rahat!".

Niciun comentariu: