luni, 29 iunie 2009

Basescu ii apeleaza pe Patriarh si pe episcopi cu: "Domn'-tovaras preot"

Inapoiamergatorul lui Ceausescu, cel mare si tare in gura, factotum-ul Romaniei, seful suprem, apelat cu smerenie Zeus de catre pedelisti si iubitorii de tatuc si poreclit la fel, in cel mai profund dispret de catre oamenii normali, a ajuns sa sfideze si Biserica ortodoxa si pe credinciosii care constientizeaza ceea ce a facut. Episcopul abia intronat, Episcopului Vincenţiu ca Episcop al Sloboziei şi Călăraşilor, Patriarhul Daniel si celelaltre fete bisericesti prezente la Slujba de intronare de la Slobozia duminica si apoi aceleasi si celelalte fete bisericesti de luni de la Husi, nu s-au simitit sfidati pentru ca, deh, ce mai conteaza canoanele bisericesti daca sunt incalcate de "sefu".
Dupa ce ca cele doua participari la slujbe au avut vadit caracter electoral - daca ar fi vrut sa salveze aparentele, cel putin n-ar fi rostit cuvantari -, Basescu s-a protapit in fata usilor imparatesti, in fata altarului, si a "spicuit" chiar daca n-a avut ce spune in mod deosebit. Iar cei ce aveau datoria si puteau sa-i spuna ca nu se cade sa faca ceea ce a facut, au tacut milc.
Probabil in timpul celor doua "spiciuri" - ca nu s-a putut abtine nici la Husi de a spurca biserica - a uitat complet cea ce a spus acum cativa ani si anume ca nu are nevoie de nici un intermediar intre el si Dumnezeu. Adica, n-are nevoie de Biserica, pentru ca deh, crede ca are telefon rosu si scurt direct cu Dumnezeu - Doammne iarta-ma ca pacatuiesc si numai reproducand aberatiile acestui... (cenzurat).
Ca s-a adresat aproape cu "domnule tovaras preot" inaltelor fete bisericesti, e un aspect la care, probabil, inaltele fete au rostit in gand< "Iarta-l Doamne ca nu stie ce face!". Si apoi l-au trecut cu vederea.
In urma cu cateva luni, am postat aici un "panseu" privind pericolul ce ne paste in noiembrie daca nu vom fi constienti de faptul ca "Somnul ratiunii naste monstri". Iar un monstru mai monstru decat Basescu pentru Romania, peste care s-a prabusit iata, si criza economica, nu ne mai trebuie pentru a intra in colaps total. Si, chiar daca cei ce vor sa-l voteze cred ca avandu-l in frunte inca 5 ani pe acest marinar (chiar si Poppeye s-ar simti jignit daca ar sti ca il comparam pe Zeus cu el), fara maniere, fara cultura, avid de bani si de imbogatire "fara numar, fara numar", potrivit insa pentru functia de presedinte al PDL - pentru ca, din nou, se mai adevereste un proverb: Cum e tatal, asa si fiii -, vor scapa de prabusire, se inseala. Aratatoarele acuzatoare ale celorlalti romani normali, care inteleg ce s-a intamplat in cei 5 ani de cand sunt umiliti si batjocoriti de Basescu, ce primejdie ii paste daca raman cu el pe cap si care vor vota pe oricine altcineva in afara de Basescu se vor indepta inspre pedelisti ;i inspre Ceidebasescuiubitori. Si, chiar daca acum se cred pe cai mari, cei cativa pedelisti ceva mai rasariti ca intelect decat marea lor masa, sunt constienti ca indiferent cine devine presedinte in afara lui Basescu, partidul lor va ajunge de unde a plecat, adica la 10%-12%. Dar, mai bine un 12% cinstit decat un 30% furat. Caci, procentul de 30% sau chiar peste, este obtinut prin "furt" si tine numai atita timp cat il au pe mentorul lor "vremelnic locatar la Cotroceni".
Iar de Mos Craciun sau de Revelion, melodia preferata a romanilor constienti ca numai fara Basescu vom putea sa ne racastigam onoarea pierduta in Europa si in lume in mandatul lui, ca numai fara Basescu vom putea trece mai usor si mai repede peste criza. ca numai fara Basescu se va stabiliza, incet-incet, democratia si statul de drept, va fi, speram din tot sufletul, "Mai Basescu muta-ti cuibul si te du".

Niciun comentariu: