duminică, 26 septembrie 2010

Corabia PDL si carmaciul ei plutesc numai prin frauda, santaj, amenintari


Despre frauda cat casa din Camera Deputatilor nu pot spune decat ca ea a scos la iveala mizeria umana a celor de la putere, in primul si in primul rand a PDL a carui corabie este mentinuta pe linia de plutire de vajnicul sau carmaci numai prin frauda, santaj si amenintari. Pana cand? pana cand o vom scufunda noi, cu totii si nu vom mai sta unii in strada strigandu-si disperarea ca mor de foame iar altii pe balcoane, ironizandu-i. Unde sunt bucurestenii din 1989? Degeaba cere Zeus 5 milioane de romani in sttrada pentru a - atentie, nici vorba de a pleca peste mari si tari de rusine!!!! - "pune jos" masurile luate de "presul" sau, Boc, in conditiile in care in '89 au rezistat in strada la inceput numai cateva sute de bucuresteni, importiva carora s-a tras si cu toate acestea "tatal" spiritual a lui Zeus, cel pe care incearca sa-l imite cat mai fidel, Ceausescu, a cazut. Acum a renuntat si la Politie si Jandarmi si, la fel ca Ceausescu, sa lasa pe mana SPP-istilor care, nici ei nu sunt idioti sa nu-si aduca aminte ca au jurat sa apare tara, nu un om si nici inconstienti sa se lase calcati in picioare pentru salarii taiate, chiar daca ale lor sunt incomparabile cu ale militarilor, politistilor sau jandarmilor.
Deocamdata, atat.

Dar, iata ce spun unii despre situatia din tara noastra:
( Sa-l dam sa-l citeasca toata lumea ! Merita . Bravo jurnalist !, spune cel ce mi-a trimis acest material pe e-mail.
Articol de Lucian Avramescu Jurnalul National)

"Gesturile de cinism ale politicianului Basescu, urcat azi in functia suprema, imi sunt stiute de doua decenii. Din clipa in care am simtit mizeria morala a acestui individ fatalmente corupt (nu doar de cand iscalea ca reprezentant al statului roman vanzarea pe doi lei a unor cargouri si, pe aceeasi pagina, ca reprezentant al cumparatorului!) insetat de putere si diabolic, m-am simtit dator, ca gazetar, sa semnalez concetatenilor mei pericolul care ne paste dandu-ne, ca niste fecioare pe mana unui violator.
Culmea este ca incapatanarea mea de a-l critica, a mea si a altora, cativa, cati sa-i socotesti pe degete (cel mai inversunat si credibil a fost regretatul Octavian Paler), s-a rasturnat mereu in folosul lui. Scriu aceste randuri revoltat, dupa ce o ganganie sindicala, aparatoare vezi-Doamne, a profesorimii, iesita de la "consultarile" (ce mizerie aceste cracanari ginecologice la Cotroceni, o bascalie fara margini, in care presedintele si corul de consilieri se amuza de negul de prostie de pe buca invitatilor) declara grav<
"I-am cerut sprijinul domnului presedinte (voce din gatlej) si dansul s-a aratat deschis (ton triumfal)". Deschis spre ce, mai, lighioana care maine vei fi in PDL, iar mucii iti curg deja portocalii? Cine a inmormantat, ma, profesorimea si scoala asta care "fabrica idioti", si tara asta care nu mai fabrica nimic? Cine s-a aratat "deschis", mai, burjuiule sindical, patron de nelegiuiri pe viata amaratilor, santajat si santajabil de Basescu fiindca nemernicul din tine poate fi strans cu usa oricand si chinuit la gogonele, cine ma, Omoratorul? Cine s-a aratat "deschis"? Tu te-ai dus la Cotroceni sa exprimi o revolta sau sa pupi cazmaua unei maini?
Basescu vorbeste natiunii despre cei care, imprumutandu-ne la FMI, au amanetat viitorul copiilor. Nu mi-am putut imagina ca nesimtirea poate merge atat de departe. increderea lui in prostia noastra este nemarginita. Nu mi-am putut imagina ca in neamul asta dambovitean si miticist se poate naste unul care sa intreaca prin tupeu culmile tupeului si sa fie crezut de aproape toata lumea.
Basescu, pentru a-si asterne linistita campania electorala pentru al doilea mandat (care insemna pentru el viata sau moarte), ne-a inglodat in cea mai nenorocita datorie. Romania a fost vanduta pe trei generatii sau pentru totdeauna, dizolvand-o ca tara. Ca nu era nevoie de acel imprumut, e limpede. Nu aveam nevoie de niste miliarde care fabrica acum trimestrial alte miliarde ca dobanzi.
Un singur om avea nevoie sa toace aceste vagoane de bani cu care si-a cumparat, chinuit, al doilea mandat (cea mai scumpa campanie electorala din toate timpurile), amanetand viitorul copiilor mei si nu al fardatei EBA. El a negociat, el a decis, el l-a strans de intretaierea nadragilor pe guvernator, el l-a pus sa semneze pe inexistentul premier. Cine se mira azi si se revolta ca niste nemernici ne-au dat norocul pe veresie? Cine cuvanteaza azi despre banii risipiti electoral?
Campania cui, ma? Nu cumva a ta? Da, Basescule, poti sa faci ce vrei cu noi, vom sta in toate pozitiile, ne-ai testat. Sindicalistii tai pot fi chemati oricand la ordin. Fiecare lider sindical poate rezuma un miting de 300.000 de nemultumiti la o pancarta cu "Jos Boc" si o pichetare de zabrele la Ministerul Dezmembrarii cu patru speriati.
Da, Basescule, ne-ai facut. si, sunt convins, ne vei face mai departe fiindca sunt inca destui care vor inghiti prestidigitatia ca nenorocirile ni se trag de la Burebista, Nastase si Tariceanu. Dar tu, Basescule, grasule cat un vapor vandut ca fier vechi, care atarni pe sufletul acestui neam slab, esti de cand lumea la putere. Doamna Udrea spune ca toti ne tragem din tine, ceea ce mi se pare al dracului de trist.
Chiar insuportabil de trist. Apropo! Am aflat de la televizor ca, in marele tau avant curtenitor, ii dai ministresei preferate elicopterul prezidential pentru deplasari. Poate merge sa-si faca unghiile, la Paris, cu avionul tau? Elenei Udrea nu-i mai ajunge, inteleg, masina ei cu sepepisti. Cand, domnule presedinte, iti vei face calul senator, asta pentru a termina odata cu Parlamentul multiodaitos?
Redu-l odata la expresia unui singur nechez! Vrem sa stam cuminti, la rand, sa-i pipaim ieslea de aur. Domnule calaritor al nenorocirilor noastre, rogu-te, nu mai vorbi la televizor despre cei care ne-au nenorocit. Nu te mai osteni. Poporul stie. Ziaristii, opozitia, mogulii sunt criminalii. Ei ne-au adus in sapa de lemn. Pe ei ii vei spanzura in piata publica, iar poporul asta "care mananca mai mult decat produce", in imbuibata lui flamanzenie, te va aclama. si e abia inceputul.
P.S. Basescu ne-a invatat cu imaginea catuselor incalecate pe mainile adversarilor politici si ale prietenilor de afaceri. Iata ca nu se dezice si pune, in direct, catuse poporului care-l iubeste. Care e in stare sa moara, chiar si de foame, pentru el. Nu-i cuminte sa fii prieten cu presedintele, scria cineva. Poporul roman s-a crezut amic cu Zeus. ii iese pe nas".

Un alt mesaj primit pe e-mail de la un cititor:
Doamnelor si domnilor, va doresc // Sa muriti cu totii-n chinuri, ca asa ar fi firesc…
Ce-ati facut?... Mi-ati amanetat copilu’, // Desi inca nu-i nascut, tre’ s-aduca bani cu kilu’…
As vrea sa zboare sticle incendiare, // Sa sparg-asurzitor geamuri guvernamentale
Ca ati lasat batrani fara alinare // si ati adus profesorii in prag de disperare…
Toata lumea e in prag de disperare // si copii vostri cheltuiesc banii nostri-n soare…
Nesimtire mare… Zic pe fata, // Parintii mei n-au strans atat, desi-au muncit o viata…
Ar trebui sa va sechestram, // in plina strada sa va dezbracam,
Sa defilati in pielea goala pentru un popor falit, // Sa purtati peste organe declaratiile de venit…"
Fara comentarii!!!
Desi nu sunt nici in procent de 0,0000001% nostalgic dupa comunism, imi vine ca cant tare, tare de tot, sau auda tot romanul: "Sculati voi opropsiti ai vietii/Voi osanditi la foame sus!".

Niciun comentariu: