marți, 11 mai 2010

Cand aud de pensionari si de bugetari scot pistolul...amputarilor. Dar, mai bine dati-le cianura, nu-i chinuiti


(Parafraza dupa Goebels cred, care s pus Cand aud de cultura imi vine sa scot pistolul)

In imagine, masa pensionarilor dupa masurile lui Basescu


Joi, cu cateva ore inainte ca presedintele a tot ce misca-n tara asta - Parlamentului, Guvernului, SRI-ului, SPP-ului, SIE, DIE si alte "ie" - sa anunte condamnarea la moarte a 70% dintre pensionari (cei cu pensii de sub 700-800 lei) si la foame, mizerie, disperare, sinucidere, peste un milion de bugetari (poate ca ceilalti vreo 500.000 au salarii ce pot suporta o amputare de 25%), am scris exact sau aproape exact ce se va intampla.
Si, nu pot fi banuit ca, daca nu i-a spus lui Boc si ministrilor (cel putin asa a declarat joi seara Seitan, ca habar n-avea de masurile de amputare anuntate de Geniul distrugerii Romaniei care le-a negociat singur cu FMI iar pe cei din guvern i-a scos din sala), inainte se apara pe sticla cu morga de inmormantare adecvata de fapt anunturilor pe care le-a facut, dar cu gura plina de minciuni, ca de obicei, Basescu m-ar fi sunat pe mine sa-mi spuna ce si cum.
Deci, economiile la buget se vor face prin condamnarea la moarte a pensionarilor din lipsa banilor pentru mancare si medicamente, prin amputarea in stil comunist a tuturor salariilor bugetarilor cu 25%, iar la toamna, tineti minte, va urma majorarea TVA, a cotei unice, si introducerea taxei pe respiratie, taxei pe somn, taxei pe cine stie ce mai inventeaza Basescu. Ca doar nu crede cineva in tara asta ca Boc sau vreun ministru au vreun amestec in administrarea tarii. El decide, el negociaza cu sine in fata oglinzii, el aproba, el anunta, el ia masurile, el urmarerste aplicarea lor, el e-n tot si in toate, mai abitir ca PCR-ul.
Vom ajunge sa cantam, precum detinutii din lararele de concentrare "Die Gedanken sind frei" (Gandurile sunt libere), ca in rest nu va mai fi liber nimic, totul va fi taxat, impozitat, amendat, interzis, prohibit, iar Jupanul va pune benere mari (tot ca in lagarele de concentrare) pe care va scrie "Arbeit macht frei" (Munca te elibereaza), dar care trebuie intelese astfel, in primul rand de catre pensionari: "Moartea te elibereaza".
In judetul Satu Mare, in primele 3 luni ale anului rata mortalitatii in rindul pensionarilor era de aproximativ 12-13 pe zi. Cam aceeasi este si rata pe tara. Dupa masuri va rebui urgent asigurati banii de inmormantare (daca nu o sa-i taie si pe astia Inteleptul Tatuc), pentru ca in cel mult 6 luni - un an, nu va mai fi nevoie de amputarea pensiilor, deoarece jumatate dintre ei vor fi scapat de chinurile la care ii supune acum bravul marinar si-l vor privi zimbind pe binefacatorul lor, din Rai.
"Din zei de-am fi coboratori
Cu-o moarte toti suntem datori;
Totuna e dac-ai murit
Fecior ori mos ingarbovit,
Dar nu-i totuna leu sa mori
Sau caine-nlantuit".
Avea dreptate Cosbuc, nu?

Niciun comentariu: