marți, 23 martie 2010

Paste fericit cu mesele goale din cauza politicii lui Basescu via Boc!


foto: masa de Paste a celor pe care "iubitoriidebasescu" si cei din diaspora i-au nenorocit



Scriam cam la inceputul anului ca guvernul Boc nu ajunge Ziua copilului - fara vreo aluzie la "statura" impozanta a pinguinului-pocait care isi convoaca la lucru cu mult cinism si desconsiderare subordonatii in ziua lasata de Domnul pentru odihna conform Bibliei crestine, zi de lucru dupa Biblia neoprotestanta pe care o urmeaza el - si ca Basescu nu-si termina mandatul. Mai mult, am propus un pariu simbolic pentru aceste afirmatii, dar nu s-a anuntat nimeni dispus sa le combata.
Iata ca primii pasi intru adeverirea primei parti, cea cu Boc, incepe sa prinda contur. Corabia guvernului Boc, peticita cu mateloti penibili si incompetenti, scorojita de atatea straturi de vopsea (Boc 1, Boc, 2, Boc 3, Buc forever), condusa de fapt de vajnicul marinar-presedinte si sef a tot ce misca-n tara asta, raul, ramul (timona pe care o tine Boc in mana este una de jucarie, cea adevarata fiind la Cotroceni), care scartie din toate incheieturile, a intrat in mijlocul, furtunii. Azi profesorii, maine ceilalti bugetari, poimaine pensionarii, raspoimaine copiii pe care vor sa-i lase fara alocatie, au "rasarit" si vor mai rasari in strada mai abitir ca narcisele in Poiana lor.
Si, de la a iesi in strada pentru a striga in fata cladirii guvernului "Hotii!, Hotii!", sau "Jos guvernul!" si pana a se aduna in fata Cotrocenilor, asa cum au facut crescatorii de animale in decembrie, nu e decat un pas. Iar fondul sonor al acestor pasi ar putea fi unul, pe care il auzim des pe stadioanele de fotbal "Demisia! Demisia!". Desigur, nimeni nu viseaza ca Boc sau, Doamne fereste!, "Tatucul" ar fi dispusi sa-si dea demisia. De altfel, Zeus si-a mai dat-o odata in cinci minute. Iar cele 5 minute n-au trecut inca din primavara lui 2007. Si nici n-o sa treaca pentru ca la el cinci minute sunt egale cu un mandat.
Pentru a se salva Boc continua sa minta fara sa clipeasca si sa promita in continuare bunastare, salarii si pensii mai mari in timpul zilei, Iar noaptea, cu barda in mana, taie, taie din toate veniturile, pana cand acestea vor ajunge, din copaci mai subtiri sau mai grosi, chibrituri sau chiar scobitori.
Mi-am adus aminte de o afirmatie a lui E-Vanghelie din urma cu vreo doua luni, afirmatie care a trecut neobservata si necomentata. Acum insa, ea incepe sa aiba sens. Spunea primarul "care este": (citatul este din memorie) "PSD Bucuresti poate scoate in strada in doua ore zece mii de oameni". Pai da, astia zece mii, plus zecile de mii de sindicalisti sau alt "neam" de protestatari...
"PDL ati vrut, PDL ati votat, fie numele PDL-ului laudat.! Iar celor care au votat PDL si Basescu, le doresc Paste fericit cu masa si burta goala! Adica, desi din pacate nu numai ei vor fi in aceasta situatie ci si alte milioane de romani nevinovati pe care i-au condamnat la mizerie prin votul lor, sa aiba ceea ca au votat. Tot din pacate, "iubitoriidebasescu" din Spania, Portugallia, Franta, SUA, etc, "alegatori atomici " care in mai putin de 30 de secunde, au intrat in sectiile de votare, si-au prezentat actele, li s-au inregistrat actele, au primit buletinul de vot si stampila, au intrat in cabine, au aplicat stampila, au impaturit buletinul si l-au introdus in urne, si-au recuperat actele de la comisie si au iesit din sectie, nu sunt si nu vor fi afectati de politica dezastrului si falimentului national a politicii lui Basescu via Buc. Ei vor avea mesele pline. Lor insa, le doresc ca la fiecare imbucatura de bunatati sau gura de vin sa le apara in fata imaginea celor din tara cu ochii plini de lacrimi ca nu pot avea o Zi de Paste asa cum merita!

Niciun comentariu: