luni, 2 iulie 2012

Pe cine nu suspenzi nu te lasă să guvernezi / sau / USL nu valorează nimic până are-n coaste tirbișonul lui băsescu


Ca băsescu este cel mai înverșunat și mai "productiv" dușman al poporului român e clar de mult timp. Urăște muncitorul care ar vrea să poată trăi din salariu fără să facă foame (să aibă și el în frigider cel puțin o parte din cât are un "biet nenorocit" de grec, sau de spaniol, țări cică în rahat până-n gât), urăște intelectualul care nu repetă întocmai prețioasele axiome emanate conform numelui de supremul său IQ de vreo 500, urăște medicii care nu vor să plece din țară, urăște politicienii care nu fac parte din La Famiglia sa, adica din Ebbola României, PDL. 
Nu îi ajunge că a distrus țara de avem nevoie de mulți ani să ne revenim (chiar dacă ar sta în fruntea guvernului laureatul premiului Nobel pentru economie aplicată), a învrăjbit, umilit, scuipat, sărăcit, poporul până la un nivel la care Ceausescu nici macar n-a visat, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință ca România să ajungă Cenușăreasa Europei, acum vrea să-și termine capodopera, împiedicând din toate puterile guvernul USL să purceadă la pansarea rănilor economiei și însănătoșirea acesteia, la pansarea rănilor societății și încercarea de readucere a acesteia la o relativă normalitate. Într-un regim comunist de pildă, a doua zi ar fi fost arestat, împreună cu Funeriu și cu toți cei ce au contribuit la acuzații pentru trădare de țară. De fapt, ceea ce au și făcut: au aruncat rufele murdare ale noastre - în cazul lui Ponta acestea nici nu există, ei le-au furat de la oamenii lor și au scris pe ele "Ponta" - în curtea Europei, afundând România și mai tare în noroiul în care se află și (precum cel ce a pracurvit, a furat, a blestamat pe Domnul dar invoca numele lui Dumnezeu), invocă cu gura plină de bale de ură vinovăția altora pentru că nu ne vor în Shengen. De fapt, cine crede că omul de rând nu poate dormi de doctoratulu lui Ponta, se înșeală; omul de rând nu poate dormi pentru că vrea un loc de muncă, o casă, bani să-și poată trimite copiii la școală, sau o pensie decentă.
Conducerea USL trebuie să se trezească urgent din reveria siestei câștigării alegerilor locale, să-și aducă aminte de proverbul: "Pe cine nu suspenzi, nu te lasă să guvernezi" și să treacă la fapte dacă vrea cel puțin 60% la generale.
Desigur, primul tur de forță trebuie să fie schimbarea conducerii camerelor Parlamentului, apoi suspendarea  ("tirbișonul" dictatorului ține loc de sceptru). Dacă "hoața mondială" și Buldogul învârțoșat nu vor conduce camerele, cine va mai sesiza slugile decrepite de la Curtea Constituțională care să se culce imediat pe burtă, să-i pupe piciorul dictatorului și să declare neconstituțională suspendarea. Într-o perspectivă ceva mai îndepărtată - adica, în cazul USL-ului, îndepărtat înseamnă cel mult una-două săptămâni -, trebuie dizolvat CSM-ul și reconstruit pe bază de competență, la fel DNA, Parchetul general și ANI. ANI nici nu trebuie reconstruită, ci atribuțiile acesteia transferate la Parchetul general, așa cum este în țările civilizate.
USL, deșteptarea!!!! Chiar nu vreți să câștigați alegerile generale? Dacă vreți, acționați!!!!

4 comentarii:

Adrian Bilanici | Blog spunea...

Buna, tin sa va felicit pentru blogul dv. si pentru profesionalismul cu care abordati ideiile in articol...felicitari.

Adi spunea...

Excelent articol.

Ionut spunea...

Foarte amuzant!

Inchirieri auto Bucuresti spunea...

Un blog scris cu extrem de mult profesionalism.