joi, 29 aprilie 2010

Militarii se revolta


Presedintele SindicatuluiCadrelor Militare Disponibillizate, colonel (r) dr. Mircea Dogaru mi-a trimis un mail ce contine un text in care protesteaza impotriva taierii pensiilor pe care il redau in continuare asa cum l-am primit, Poate ca asa, cei ce m-au injurat sau doar m-au calificat in diverse feluri atunci cand au citit textele mele isi vor da seama ca nu sunt singurul care gandeste asa.
Iata textul:

SINDICATULUI CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE

Cu doua luni in urma, la postul de televiziune „Realitatea Tv” anuntam ca toate pensiile vor scadea si ca, pentru ca aceasta „curba de sacrificiu” sa treaca in Parlament fara ca imaginea „stapanului” sa iasa „sifonata”, guvernul Boc 4 va fi sacrificat.
Cu o luna in urma, la acelasi post de televiziune, reafirmandu-ne predictiile, o avertizam pe purtatoarea de cuvant a guvernului ca este virtual somera si ca poate sa faca o cerere de angajare la SCMD. Am fost privit cu uimire sau condescendenta.
Astazi toata lumea vorbeste despre caderea guvernului Boc! A aparut Fat-Frumos calare pe cal alb si l-a urecheat! NOI stim de doua luni cine ii va lua locul lui Boc. Seitan va fi inlocuit de un Megaseitan, iar Boc de alt… Boc, a carui principala calitate este aceea ca a facut la viata lui mai multe boacane decat primul.
Dar cine sunt Boc si seitan? Niste ASC-isti plini de ambitii, niste UTC-isti - tip care, in lipsa calitatilor, s-au aburcat in varful piramidei prin obedienta si zel< „Da, sefu! Am inteles, sefu! Se face, sefu! Traiti!”. Niste executanti „intocmai si la timp”! Cine isi imagineaza ca Boc si Seitan au avut in viata lor macar o initiativa, este bun de dus la Marcuta!
Cine ne-a insultat pe noi, militarii, facandu-ne „nesimtiti”? Cine i-a insultat pe parlamentari, pe medici, pe profesori, pe judecatori? Cine a declarat razboi „baronilor” si, sub acest pretext, a declarat razboi contra natiunii? Cine a anulat in interes propriu articolele 150, 151, 152 din Constitutia Romaniei? Cine a initiat Legea 329/2009 si proiectele legilor staliniste ale sistemelor unice de salarizare si de pensii, proclamand retroactivitatea legii, anuland articolele 41 si 15 din aceeasi Lege fundamentala si rapindu-ne dreptul la munca, la proprietate, la asistenta medicala, la pensii decente si la o batranete senina? Cine se pregateste sa ne loveasca printr-o noua lege a impozitelor care sa ne pauperizeze pe toti, persoane fizice sau juridice? Cine se pregateste sa-i scoata pe toti cei de peste 45 de ani in afara Legii cu mana puilor de stalinisti care vor arunca asupra noastra „LUSTRAtIA”, asa cum parintii si bunicii lor descalecati de pe tancurile Armatei Rosii au aruncat asupra parintilor si bunicilor nostri sfarsiti in inchisori si lagare de munca, „EPURAtIA”?
Cine reactualizeaza, in fapt, sub numele de Legea sistemului unic de pensii, Proiectul de lege impotriva pensiilor militare al lui Vasile Luca din 19 octombrie 1949?
Cine ne infeudeaza companiilor straine dand frau liber achizitiei de stifturi pe post de ultimul racnet in materie? Cine aproba aruncarea banilor pe autostrazi inexistente si da strainilor bogatiile subsolului? Cine a dat proprietatile statului pe mana lui „Franklin Templeton” cu exceptia Rosiei Montane data lui „Gabriel Resources” pentru bani de voturi? Cine ne-a infeudat FMI, dupa ce declarase ca n-avem nevoie de imprumuturi?
Ceausescu? Nu, ca asta a murit strigand „Traiasca… Romania libera si independenta” si si-a trimis „printisorul” la Sibiu, nu la Bruxelles si nici pe amanta aluia la Paris, chiar daca a fost si el un ALES-AUTOALES!

Boc? Haida-de! Boc este doar sluga impusa de Stapan impotriva Constitutiei, a Parlamentului si a vointei natiunii prin crearea fortata, in locul unei majoritati reale, a majoritatii virtuale! Stapan care se va debarasa de Boc 1,2,3,4 asa cum s-a debarasat si de Tariceanu 1,2 si de Stolojan! Cu sau fara lacrimi! Mai curand fara pentru ca „Moscova nu crede in lacrimi!” si asa Romania va ajunge o „Gara pentru doi” (adica pentru „Frumoasa si Bestia”), ceilalti, cei vigurosi plecand unde vad cu ochii (in Spania, Italia, Grecia, Cipru, Franta, Germania, Olanda, Canada, SUA, etc.) iar cei mai slabi adica cei in varsta si cei bolnavi intrand, pentru a repeta dorinta seitana „Sub Pamant SRL!” Daca nu cumva vor fi fortati sa o faca dupa „Exemplul Craiova”, pentru ca traverseaza prea lent strada…..vietii.
Vazand ca militarii se impotrivesc si ca devin o forta organizata, Stapanul s-a retras in decembrie in umbra, lasandu-si slugile descoperite, la inaintare. Astazi revine insa cu o noua cacealma, ca si cum nici usturoi n-a mancat…. si-si altoieste slugile cu indignare de stanga, pentru a-l mangaia pe dovleacul gol pe „stupid people”. Mai mult, el si „independentii” lui, adica viitorul PDL2 care-i va garanta postul de „jucator”, preluand guvernarea intr-o alianta cu PDL1 fara boci, plang de mila militarilor, in timp ce cateii lor de presa, cu sau fara barba, atata lumea in continuare pentru ca militarii sa nu recupereze, totusi, din imagine. si promit mentinerea miraculoasa a pensiilor militare in cuantumul actual prin amendamente si artificii. Care amendamente, ca au fost respinse toate mai putin cel cu procentul de 45% din salariul mediu si care este o diversiune menita sa ia ochii „stupid people”? Ar putea fi nu 45% ci 90%, rezultatul ar fi identic! Prin anularea principiului corelarii pensiilor cu cresterile salariale, peste 2 ani pensionarii „civili”, multumiti ca au „castigat” astazi isi vor mai putea cumpara din pensia lor 2 aspirine. Iar dupa trecerea la moneda Euro, una singura. La fel militarii pentru care Fetii-Frumosi calari pe cai albi vor gasi „solutii” ca pensiile sa nu se diminueze. Adica sa inghete! Atunci de ce se face asa mare tam-tam cu acest amendament? Pentru ca daca pica la vot, pica si legea, dar cine sa nu-l voteze pentru ca, „stupid people” manipulat va urla, impotriva propriilor interese, ca i se ia painea de la gura. Neobservand ca smecherii i-au furat deja, nu numai painea ci si coltii!
Noi am oferit solutia, apeland la NORMALITATE< Legi ocupationale (Legea 164/2001, 179/2004) separate pentru militarii care nu au regim de munca de 8 ore ci de 24 si au in plus, numai ei, un CONTRACT DE SaNGE cu statul. Sau, in cel mai rau caz, CAPITOL SEPARAT pentru militari in Legea sistemului unitar, care sa mentina la virgula prevederile Legilor 164 si 179 ca decurgand din Constitutie si din tratatele de aderare la UE si NATO. Or aceasta ar fi si unica sansa a pensionarilor din „stupid people” care voteaza mereu mana ce-i loveste, pentru ca legile noastre contin prevederea corelarii pensiilor cu cresterile salariale si nu poti aplica un principiu intr-un capitol si altul in rest.
Testul a fost facut! Preluand din argumentatia noastra ca proiectul de lege este lovit de nulitate, dl. senator Toni Grebla a sustinut in plenul Senatului pe data de 19 aprilie a.c. urmatoarele< intrucat ii include si pe militari, angrenand securitatea nationala, proiectul s-a facut fara respectarea actualei legislatii! Conform Legii 164 (1) trebuia initiat de MAN, MI si SRI, nu de Ministerul Muncii. Ar mai fi putut adauga si Art. 7(1) conform caruia, la militari< „drepturile de pensii sunt imprescriptibile si nu pot fi cedate total sau partial”. A subliniat, in schimb prevederile Legii 415/ 27 iunie 2002 care avertizeaza, prin Art. 4(4) ca astfel de proiecte au nevoie de avizul CSAT si, in plus fata de noi, si de avizul CSM, avize care lipsesc si a cerut ca PRIECTUL Sa FIE TRIMIS iNAPOI GUVERNULUI spre a fi conceput si sustinut legal.
S-a trecut la vot si, la vot, presupunerea senatorului Toni Grebla a fost respinsa cu 57 voturi la 44. si aceasta deoarece, „ independentii” care nu mai pot de dragul nostru au votat impotriva, alaturi de PDL si UDMR scotandu-si masca si aratandu-si pentru o clipa adevarata fata – aceea de alternativa PDL la expiratii PDL, adica la „boci”.
~n data de 28 aprilie, in jurul Art. 6 din Proiectul de lege si al amendamentului SCMD, sustinut de acelasi senator Toni Grebla si deputatul Nicolae Mircovici, care au propus ca toate prevederile referitoare la militari sa fie incluse intr-un capitol separat, cu Legile 164/2001 si 179/2004 recunoscute ca Legi ocupationale, s-a dat o noua batalie. „Independentii” lui Oprea, care plang pe epoletii nostri au votat din nou impotriva noastra, alaturi de PDL si UDMR. Senatorul Ilie Sarbu a pus punctul pe I vorbind despre noul partid inventat de Stapanul-sluga si despre liderii acestuia care se straduiesc sa-i pacaleasca pe militari, lasandu-i si fara salarii si fara pensii si fara…voturi.
Dar daca tot mai bocesc pe umarul nostru, solicitandu-ne sprijin … politic si crezandu-ne atat de idioti incat sa ne dorim sa ajungem „si … batuti si cu banii luati”, sa le mai oferim o sansa si lor si celor legati prin mii de fire de sindicat (ex. senatorii Dobra si Hariton)< lasati povestile cu amendamentele si daca se va ajunge la vot, lucru de care ne indoim (proiectul va trece tacit pe 10 mai) votati NU, alaturi de PSD, PC si PNL, dragilor! Votati „NU!” si in Senat si in Camera Deputatilor si atunci va credem! si mai slabiti-ne cu „amendamentele” de adormit copiii. Iar daca nu pricepeti si va fascineaza cuvantul, sustineti in Camera un singur „amendament”, acela pe care tocmai l-ati respins in Senat< sa dispara tot ce se refera la pensiile militare, din Proiectul de Lege iar Legile ocupationale 164/2001 si 179/2004 sa devina in cel mai rau caz un capitol de sine statator al Legii! Atunci, da! Puteti sa ne cereti „sprijin” in aventura de tip ApR sau UFD pe care ati clocit-o cu „Stapanul”. Altfel tot scenariul „Stapanului” pare mai bun< Legea pensiilor va trece si in Senat si in Camera si, inainte ca 25 de senatori sau 50 de deputati sa conteste, o va contesta el insusi la Curtea Constitutionala. Acarul Boc va fi sacrificat, „Neoboc” va fi premier, in fruntea aliantei PDL1-PDL2 iar noi „stupid people” ne vom tavali ca potaile, de fericire, cu labele-n sus, lasandu-ne scarpinati pe burta.
Pe „Stapan”, care este si el in fapt, o sluga, nu-l va costa nimic pentru ca va raporta stapanilor lui ca ne rezolva oricum cu noua Lege a impozitelor care ne va salta ilegal din pensii 40%-60%. Misiune indeplinita! Iar daca vom iesi in strada…nicio problema, ca doar asta se vrea! „Tot ce este mic este minunat!” suna „Principiul KOHR”! tari sub 10 milioane de locuitori, sa poata fi gestionate usor ca niste SRL-uri. inceputul a fost facut cu sarbii si cehii. Urmeaza Romania! Abia pe urma Polonia, Rusia, Ucraina, Italia, Franta, Belgia, Spania, Germania, Marea Britanie, SUA, etc.
Vor sa iesim in strada, pentru ca, Romania cu peste 100 miliarde euro datorii sa fie mai intai invadata de „pacificatori”, apoi declarata neguvernabila, sparta in „entitati” bisericesti, ca sa putem trai, nu-i asa, „bine”… Tocmai au incercat cu grecii, dar cand grecii au inteles ca trebuie sa dea insulele ca sa traiasca „bine”, au parasit strada si s-au intors in propriile ograzi, gata sa pasca troscot, alaturi de caprele lor, numai sa nu-si piarda tARA. Iata de ce singurele forte constiente si apte de lupta din Romania, sindicalistii militari si revolutionarii (si ei amenintati cu pierderea indemnizatiilor) au refuzat si refuza ideea strazii. Dar bate un vant de nebunie! Din ce in ce mai puternic! Pe masura ce se naste convingerea ca Romania nu este un stat de drept ci unul de dictatura personala, mascand ocupatia straina a marilor asasini economici care ne-au furat deja totul, ca in orice republica-bananiera, ca nu vom obtine dreptatea in justitie, deviza noastra la pace, preluata de la bunul Ioan Inochentie Micu baron Klein< in aceasta tara de acum inainte „nimic de NOI, fara de NOI si in absenta noastra” se clatina, tot mai multi sindicalisti luptatori de profesie, cerandu-ne sa ne orientam spre intelepciunea germana, concentrata in dictonul „Mai bine un sfarsit cu groaza, decat o groaza fara de sfarsit!”. Daca se va ajunge acolo, vom lupta pana la sfarsitul Timpului! Nu cu slugile ci cu stapanii! si vom invinge ca argentinienii sau vom pieri strigand „Traiasca Romania! Moarte FMI!”. Vremea diversiunilor („30 de milioane”, „pana la 45%”, „Boc-seitan”, „Oprea”, „Stapanul pe cal alb”, etc.), oricum, a trecut!
„Honor et patria. Vae victis!”
Col.(r) dr. Mircea Dogaru